Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan du monterer en lastebil Winch

Hvis du reiser off-road, gjennom ekstremvær, eller jobbe på avsidesliggende steder, kan en vinsj veldig godt betale for seg på kort tid. Det er flere måter å montere en vinsj på en lastebil eller SUV, men permanent montere den til en vinsj plate er langt den sikreste. Du må kjøpe eller dikte opp en plate som er spesifikk for bilen din, så pass på å sjekke med produsenten av vinsjen for den høyre delen. Braketter og fester vil variere etter bilmodell. Du trenger
Winch monteringsplate og monteringsutstyr
Fastnøkkelsett i flere størrelser
Socket sett
Gänglåsning
Vis flere instruksjoner
1

Velg område av lastebilen der du vil montere vinsj. Du vil trenge en monteringsplate og hardware kit til å jobbe i den posisjonen du valgte. Du vil mest sannsynlig trenger å få dette fra vinsjen produsenten eller forhandleren der du kjøpte vinsjen.
2

Monter plate ved hjelp av hardware kit og nøye følge instruksjonene som er spesifikke for ditt kjøretøy. Det er braketter som vil bli boltet til rammen for å feste platen og disse kan installeres med en fastnøkkel eller socket og skralle.
3

Smør gjengene på festeboltene som fulgte med vinsjen med en låsepasta. Det er flere merker; bruke varemerket som du foretrekker
4

Skyv de fire festeboltene for vinsjen gjennom hullene i monteringsplaten og træ dem inn i vinsjen.. Monteringshullene er plassert på undersiden av vinsjen på de fleste populære modeller.
5

Installer ledningene for vinsjen ved å rute den røde (eller varme) ledningen til batteriets positive terminal og fest ringen kontakt under bolten. Hvis du bruker en ettermarkedet batteri, finnes det flere tilgjengelige som inkluderer en mindre terminal som vil akseptere ringen kontakten. I dette tilfellet kan du sikre den med en mutter uavhengig av hovedterminalen.
6

Route den sorte (eller jord) ledningen til rammen av lastebilen og solid feste det gjør at du har en god bakken. Sørg for å rute ledningene nøye, slik at de ikke blir fanget i noen bevegelige deler eller kjørt over noe varmt som kunne smelte isolasjonen og føre en kort.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140630.html

Previous:
Next:

Trucks