Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan erstatte vinduet Motor på en 2006 Ford F-250

The 2006 Ford F-250 ble produsert med elektrisk kraft vinduer, som bruker en liten motor for å kjøre vinduet regulator i hver dør. Denne elektriske motoren kan slites ut og krever erstatning, som innebærer å fjerne døren panel og flere adapterplugger. Gjennomsnittlig helg mekaniker kan erstatte vinduet motor i en F-250 i ca 30 minutter. Du trenger
Socket satt
Skrutrekkere
Vis flere instruksjoner
en

Koble fra batteriet på den positive terminalen innlegget ved å skru terminal bolten mot klokken. Trekk terminalen fra batteriet og sett det til side.
2

Fjern bryteren forsamlingen fra døren panel ved å løfte opp et hjørne forsiktig med en skrutrekker og trekk hele forsamlingen ut med armlene dekselet. Fjern adapteren plugger på baksiden av forsamlingen til å koble dem fra ledningsnettet. Legg dem til side.
3

Ta av døren panel ved å skru på festeboltene under armlenet i mot klokka. Slå de innvendige dørhåndtaket skruene mot klokken og slår den isolerte bolt i bryteren montering mot tillegg. Trekk dørpanelet fra plast pop-nagler som holder den til metall, ett om gangen, med start i den ene kanten. Plasser panelet til side av arbeidsområdet.
4

Fjern den elektriske kraften vinduet motoren ved å koble den fra ledningsnettet (koble adapteren) og slå på festeboltene mot klokken. Motoren trekker direkte ut, vekk fra vinduet regulator tannhjul. Erstatte den med en ny enhet ved å plassere den i girene og snu festeskruene med klokken, kobler du ledningsnettet ved å trykke på adapteret endene sammen.
5

Sett døren panel ved å trykke hver pop nagle i metall hullene individuelt ved å gi dem fast kraner. Når de sitter, erstatte armlenet bolter, dørhåndtaket skruer og enkelt mount bolt ved å slå dem alle med klokken. Erstatte vinduet bryter forsamlingen ved å koble adapteren plugger og trykke forsamlingen inn døren panel åpningen til den sitter. Koble til batteriet og teste vinduet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140847.html

Previous:
Next:

Trucks