Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Sett Leaf Spring på en 1998 Ford Ranger

Den bakre oppheng av en 1999 Ford Ranger pickup består av to multi-leaf våren pakker som støtter bakakselen på lastebilen. Hvis en fjær bryter i pakken, kan du endre pakke for å løse problemet. Hvis du ikke fikse en ødelagt våren, kan resten av fjærene bryte over tid, forårsaker en svært farlig situasjon. Ødelagte fjærer innvirkning på kjøreegenskaper, lastekapasitet og opphengsgeometrien. Sagging eller slitte fjærer vil påvirke ride egenskaper av lastebil og bør endres også. Du trenger
hjulmutternøkkel
Jack
Jack står
Breaker bar
Hammer (valgfritt)
Punch (valgfritt)
Socket sett
Momentnøkkel

Vis flere instruksjoner
en

Løsne mutrene på bakhjulene med en hjulmutternøkkel men ikke fjerne dem. Hev baksiden av lastebil med en jekk og støtte den under rammeskinnene med et sett med bukker. De bukker bør være tilbake så langt som mulig på rammen slik at de ikke forstyrrer fjærene.
2

Fjern lug nuts fra hjulet studs deretter ta av hjulet fra lastebilen. Plasser en etasje donkraften under midten av bakakselen. Finn på U-boltene som fester akselen tube av kilder, og fjerne nøttene fra U-bolter. Fjern U-bolter med en skralle og socket senk bakakselen bort fra Akselhuset.
3

Flytt til baksiden av våren og finn montering bolt som holder fjæren i den bakre fjær hengeren. Fjern mutteren fra skruen med en stikkontakt og breaker bar, og deretter fjerne bolten fra våren og hengeren. Du må kanskje kjøre bolten ut med hammer og dor om de er de originale bolter.
4

Nedre baksiden av våren ut av hengeren og la den hvile på bakken. Frontbøylen av fjæren og fjerne mutteren fra bolten med en stuss og bryterstangen. Fjern bolten fra våren og hengeren, og deretter fjerne våren fra lastebilen.
5

Installer foran øyet av den nye våren pakke inn i hengeren nærmest fronten på lastebilen og sett montering bolt gjennom hengeren og våren. Monter mutteren og la den løs.
6

Hev baksiden av våren inn i hengeren på baksiden av lastebilen og sette monteringsbolten inn i hengeren. Monter låsemutter deretter moment begge monteringsbolten nøtter til 85 fot-pounds med en momentnøkkel.
7

Løft akselen opp under våren, rette pluggen på våren pakke med hullet i Bladfjæren puten på toppen av akselhus. Installere nye U-bolter rundt akslingen og posisjon topplaten på U-bolt pigger. Plasser en lås skive og mutter på hver etappe av U-bolter.
8

Stram mutterne på U-boltene til 76 fot-pounds med en momentnøkkel og dyp socket. Arbeid i en krysser mønster slik at de er strammet jevnt. Monter hjulet på hjulet studs og tråd slepe nøtter på for hånd før de er tettsittende.
9

Hev baksiden av lastebilen og fjern bukker. Senk bilen til bakken med jack deretter å trekke til mutrene med en hjulmutternøkkel. Fjern jack fra under bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140848.html

Previous:
Next:

Trucks