Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Informasjon om 1990 Ford Ranger

The 1990 Ford Ranger kommer ofte opp som en av de beste eksemplene på en Ford suksesshistorie, og er fortsatt et populært økonomi pickup lastebil i mange år etter at produksjonen kjøre avsluttet. En god selger tilbake da, har denne bilen et rykte for å få jobben gjort på et budsjett. Historie

Ranger linjen debuterte i 1983, og etter 1989 var det den bestselgende kompakt lastebil av epoken. Året etter fikk ikke se for mye endring i spesifikasjoner, men 1990 løp har blitt nevnt som spesielt pålitelig med en solid drivverk.
Fordeler

Ranger innført allsidigheten til en pickup lastebil kombinert med økonomien i et kompakt. Dens beskjedne spesifikasjoner benekter sitt arbeid potensial, og er også et godt utgangspunkt for bilistene ivrig på modifikasjoner. 1990-modellen regnes som en "helt moden" variant av Ford fans.

Hensyn

Ranger illustrerer Detroit innsats for å tilpasse seg japansk import i 1980 , og sammen med Ford Taurus signaliserte selskapets ønske om å kombinere amerikanske følelser med japansk effektivitet.
Identifikasjon

1989-1990 Rangers så en redesign som brakte dem i tråd med utseendet på større Ford lastebiler, og også nye tillegg som en bakre blokkeringsfrie bremser. Det er to akselavstander størrelser - 107 og 125 tommer for SuperCab versjonen. On-demand 4X4 var valgfritt, og sendingene var fem-trinns manuell eller firetrinns automatisk. Den øverste trim er XLT.
Egenskaper

Engines starter med en firesylindret 2,3 liter og 110 hestekrefter, går opp til en 2,9 liters V6 gjør 140 hestekrefter. Gasstanken måler 17 liter, med effektivitet rapportert som 24 miles i byen for basismodellen.
Warning
p Det har vært flere tilbakekallinger for 1990 Ranger- -en av de tidligste tilbake i 1989 på grunn av hastighetskontroll. Siden da har Ford utstedt totalt fem tilbakekallinger for denne modellen i år.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140509.html

Previous:
Next:

Trucks