Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

History of the GMC Sierra

Hvis GMC Sierra pickup lastebil regnes som den broren til Chevrolet Silverado, så er det mer korrekt å beskrive det som et forsømt søsken, som de mer populære Silverado får det meste av oppmerksomheten fra kjøpere. GMC ble oppfattet som et mer raffinert lastebil med luksuriøse alternativene ikke er tilgjengelige på Chevrolet-modellen, men med årene Silverado begynte med de samme avtaler, før begge lastebilene ble identiske med unntak av emblemer. Historie

Sierra har vært tilgjengelig omtrent siden Silverado debuterte som C /K pickup i 1960, og både lastebiler kjennetegnet Silverado og Sierra merker i 1962, og fram til avsluttet i 1999. General Motors relansert Sierra og Silverado linjer i 2003.
Betydning

Sierra var den sjeldne pickup lastebil som ikke var basert på en bil design. Det fungerte som en luksus-style versjon av arbeidshesten Silverado, et konsept ignorert av konkurrentene Ford og Dodge.
Funksjon

GMC Sierra er fortsatt først og fremst et kjøretøy utføre manuelt arbeid for helgen handyman eller mer anstrengende arbeid på en byggeplass.
Typer

The Sierra Classic Hybrid debuterte i 2005, og den grunnleggende linjen starter med Sierra, går deretter videre med forskjellige motoralternativer, kropp og interiør alternativer tilgjengelige for Sierra Grande og High Sierra, med den største utstyrspakke reservert for Sierra Classic.
Funksjoner

Et alternativ for de 1978 fire-wheel-drive modeller var Desert Fox pakken, som inkluderte en veltebøyle med lys, montert en front pensel vakt på sengen og sport-stil hjul.

Størrelse

standard 2009 GMC Sierra 1500 har en 119-tommers akselavstand og er drevet av en 4,8-liter, 8-sylindret motor genererer 295 hestekrefter.

Fun Fact

skuespiller Lee Majors kjørte en GMC Sierra pickup truck med en ørn avbildet på hette og på 1980-tallet TV-show "The Fall Guy."


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140454.html

Previous:
Next:

Trucks