Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Diesel Pickup Truck Ytelsesdialogen

Diesel makt er stor på flere måter enn én. Diesel er en av de få brensel som gjør at en eier å øke eller redusere strømmen av mer enn halvparten ved å trykke på en knapp. Et riktig innstilt dieselmotor kan utkonkurrere en bensinmotor i pålitelighet, hestekrefter, dreiemoment og spesielt drivstoff kjørelengde. Moderne diesel ytelsen er litt mer enn noen få bolt-on oppgraderinger og noen datamaskin tuning unna. Programmerer

Den enkleste måten å øke hestekrefter på en dieselmotor er ved å omprogrammere motoren din kontroll datamaskin med en av en rekke tunere på markedet. Banker og Bully Dog gjøre gode re programmerere som er enkle å bruke, ganske billig, og kan ringe opp mer enn 450 hestekrefter på de fleste dieselmotorer med et trykk på en knapp. Disse programmerere har også innstillinger for å øke drivstoff kjørelengde over stokk med så mye som fem på ti miles per gallon.
Eksos

For mye drivstoff i forhold til luft vil resultere i fortsatt brenner diesel blir kastet ut fra eksos-porter. Et problem med å stole på reprogrammers for hestekrefter er at mens ekstra drivstoff er lett å injisere, må det brukes effektivt og utvist raskt for å unngå overoppheting av turbo. En måte å håndtere dette drivstoffet overskudd er å installere en høyere flyt eksosanlegg. Ideelt sett skulle man erstatte eksos manifold, turbo down-tube og gjenværende eksosanlegg med minst 4-tommers diameter rør. Hvor turboer er bekymret, eksos systemet rett og slett ikke kan være for stor.
Intake

å holde air-fuel ratio der den trenger å være for å hindre at turbo-overoppheting, vil mange eiere innføre mer luft inn i motoren via en frittflytende kald-luft induksjon kit. Disse pakkene er tilgjengelig fra en rekke kilder, inkludert K & N. De fleste kaldluft kits vil komme med en glatt aluminium inntak tube, de nødvendige kontaktene og en fri flyt, gjenbrukbar luftfilter. På sin egen, er en kald luft inntak verdt ca 10-20 hestekrefter på en dieselmotor, men vil tillate mer drivstoff som skal injiseres for større makt fortsatt.
Inter-Cooler
< BR>

Mens en friere flyt inntaket vil tillate mer drivstoff som skal injiseres, en annen måte å senke avgasstemperaturen er å redusere inntaket temperatur. En kjøligere inntak kostnad er mer tettpakket med oksygen, noe som vil mer effektivt forbrenne den injiserte diesel. Moderne turbo-dieselmotorer kommer med små intercoolers på lager form, men en større en vil gjøre noen skade, og noen intercooler er langt bedre enn ingen i det hele tatt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140701.html

Previous:
Next:

Trucks