Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Militære lastebiler som brukes av sivile

Militære lastebiler kan selges som overskudd og kjøpt av sivile for en rekke formål: daglig transport, heavy-duty personlige eller kommersielle arbeid, off-road rekreasjon og restaurering som samlerobjekt kjøretøy. Historie

etter første verdenskrig, produsert sivile amerikanske bilprodusentene lastebiler til militære formål med vekt på 4-hjulstrekk og høy momentverdier for overlegen hale makt.
Jeep Trailblazer

Selv om det teknisk sett ikke en lastebil, popularisert den militære Jeep bruk av militære tunge kjøretøy for sivilt bruk når overskudd Jeeps ble solgt for sivile off-road arbeid.

Strøm Wagon

Dodge Strøm Wagon var en allsidig militært kjøretøy på grunn av sin moderate full størrelse pickup lastebil konfigurasjon. Det var en tidlig forløper til dagens 4-wheel-drive pickup lastebil, ifølge Allpar.com.
Hummer

Humvee ble utviklet i 1970 for å erstatte Jeep og så begrenset bruk som en sivil bil. Den sivile versjonen, kalt Hummer, produsert for å møte offentlige highway standarder, debuterte i 1992.
5-Ton modeller

5-ton, 6-wheel-drive M-813 serien militær lastebil har sett omfattende sivile tungt arbeid som soft-top eller hardtop modeller med vinsj.
Vintage Still Running

M-35 modell av lastebiler startet produksjonen under Koreakrigen og endret seg lite gjennom slutten av Vietnam-krigen i 1973, men det er fortsatt brukes i dag for 2,5-tonns sivile gård og last lastebiler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140791.html

Previous:
Next:

Trucks