Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Chevy Impala Spark Plug Prosedyrer

Chevrolet Impala bruker en tennplugg per sylinder. Hva folk ikke vet er at, uansett merke, utslipp kontroll utstyr blåser røyk tilbake inn i motoren. Dette motivet er mandat til å beskytte luftkvalitet. Resultatet er at du har en følsom maskin som hoster og gisp når noe er minst litt ute av sync, inkludert tennplugger. Det er derfor du må bytte pluggene på en jevnlig basis. Innledende trinn

Koble fra batteriet ved å fjerne jording. Det er en sikkerhet skritt fordi moderne distributører levere betydelig elektrisk strøm ved høy spenning til tennpluggene. Høy spenning kan drepe deg, så koble fra batteriet først. Pass på at motoren er ren fordi tennpluggen fjernes eksponerer et hull inn i motoren.
Finne Spark Plug

For nybegynnere kan dette være et problem. Ressurser lenker til GMs 3800 V-6 motor viser et bilde av en Chevy motor med samme antall sylindre som en uplander. Legg merke til de tre gummi ledninger under gul olje stick håndtak. Disse ledningene er tre tennplugg ledninger, og de tre andre er på motsatt side av motoren.
Fjerne plugger

Pull "boot" eller slutten av tennpluggen forsiktig fra toppen av tennpluggen. Forsiktig Nestlé din socket over toppen av tennpluggen. Når du er sikker på at det er på ordentlig, ta ut støpselet ved å vri den mot klokken.
Ulike filosofier

Noen eksperter ta "forebyggende vedlikehold er best"-tilnærming , som betyr at de er under panseret konstant. I tillegg er det spørsmålet om å erstatte rimelige deler versus justere dem. Utskifting sparer tid, men justering sparer penger på kort sikt, så lenge det ikke skade motoren. Erstatte plugger, å sørge for at motoren brenner så rent som mulig, synes marginalt bedre for miljøet. På den annen side, det er også den filosofien, "Hvis det ikke er brutt hvorfor fikse det?"
Kontroller tennpluggen
p Det kan være at tennplugger er under normal slitasje, og du kan bare justere pluggene og fortsette å bruke dem. Du kan kjøpe spesielle følerblader på auto forsyne butikkene for å sjekke plugger for riktig gap mellom deres elektroder. De samme verktøy omfatter generelt en liten nøkkel som kan brukes for å bøye den øvre elektrode for å justere gapet. Se i repair manual for riktig gap størrelse. Du kan finne at tennpluggen trenger ikke justeres. I så fall, bare rense det og installere det på nytt, så lenge pluggen viser ingen tegn til brenning, begroing eller slitasje.
Re-installere eller bytte ut tennpluggen

forsiktig sette tennpluggen i hullet for hånd og slå den sakte slik at du ikke strippe motoren tråd - en nybegynner feil. Unngå skader på motoren og ikke strippe tråden. Re-installere hver tennplugg eller erstatte den etter fjerning. Koble batteriet når du er ferdig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140853.html

Previous:
Next:

Trucks