Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan få en CDL klasse B Permit

A CDL klasse B utvinningstillatelsene en driver for å drive en bestemt klasse av kjøretøy, inkludert små belastning trailere, eller andre kjøretøy med en totalvekt på 26001 eller flere pounds, eller et kjøretøy som tauer et annet kjøretøy ikke mer enn 10.000 pounds. Dette er forskjellig fra en klasse A CDL fordi den ikke lisensierer du kjøre store trailere som slep mer enn £ 10 000 tilhengere. Det stilles krav til å tjene klassen B CDL lisens. Du trenger
Førerkort
CDL test kurs og praksis spørsmål
CDL test
Vis flere instruksjoner
en

Study for og lære den generelle kunnskapen spørsmål som kreves for å passere din tilstand CDL eksamen. Enten velge en CDL klasse B kurs på en velkjent traktor opplæring på skolen, få sett av praksis spørsmål fra en pålitelig kilde, eller studere til eksamen ved hjelp av en CDL test bok innhentet gjennom biblioteket eller bokhandelen. Det er flere publisert, særlig i 2010-utgaven av Barron er "Hvordan forberede for CDL (Commercial Truck Driver eksamen)."
2

Gå til staten Department of Motor Vehicles (DMV) og signere opp for å ta klasse B lisens eksamen. De vil utstede en test som inkluderer multiple choice og true /false spørsmål som angår kjøring lette lastebiler. Fullføre og bestå denne testen med en score på 80 prosent eller høyere.
3

Registrer deg for å ta ferdighetene delen av CDL klasse B eksamen på ditt lokale DMV. Dette innebærer å utføre en pre-trip inspeksjon på lyset lastebil, og en hands-on ferdigheter test hvor du kjører lyset lastebil med en instruktør. Pass denne testen for å motta din anbefaling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140854.html

Previous:
Next:

Trucks