Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Symptomer på en dårlig Fuel Pump i en Ford Ranger

Uansett hva slags kjøretøy du kjører , er det alltid en sjanse for at bensinpumpen vil utvikle problemer . Når dette skjer, er det noen åpenbare tegn å se etter før du tar din Ranger inn for reparasjon . Disse symptomene kan dukke opp i alle kjøretøy og er ikke eksklusivt til Ford Ranger er bensinpumpen . Sputtering og Steiling

Når bensinpumpen ikke lenger fungerer, vil kjøretøyet vanligvis frese og så til slutt stall før du er i stand til å komme veldig langt. Dette er fordi bilen ikke kan få nok drivstoff fra pumpen for den energien som trengs for å flytte .
Overoppheting

Overoppheting , etter bare noen få minutter med reise, kan bety en dårlig bensinpumpe . Videre er det vanlig for en ødelagt bensinpumpe til å arbeide for et gjennomsnitt på 20 minutter om gangen før endelig steiling , deretter jobbe igjen i noen minutter , gjenta dette mønsteret før den er byttet .

fuel Injection problemer

En dårlig bensinpumpe vil føre bensininnsprøytning problemer. Når dette skjer , kan bilen frese og stall ved oppstart. Etter at bilen ikke starter , kan det virke som om det er i ferd med å stall , mens du kjører , fordi det ikke kan få nok drivstoff .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140397.html

Previous:
Next:

Trucks