Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Fest slepetauet

Hvis bilen din bryter ned på siden av veien, er det meste av tiden en bergingsbil det eneste alternativet. Men hvis det er for dyrt eller du har en venn med et kjøretøy som kan hjelpe deg ut, er et slepetau et annet alternativ som kan få deg ut av et bind. Selv om det ikke er like sikker som en bergingsbil og det krever minst to førere, kan dette likevel være et godt alternativ når du ikke har noe annet igjen som du kan gjøre. Du trenger
Tow tau med løkker ender
lommelykt
Vis flere instruksjoner
en

Crawl under fronten på bilen som trenger å bli slept og bruke lommelykt for å finne et festepunkt på fronten for å montere slepetau. Vanligvis er front travers et godt festepunkt, som det er sentralt plassert og har mye styrke, men se etter noe sterk og solid at du kan vikle slepetauet rundt. Husk at det er behov for å ha en klar bane til trekkvognvekt, ellers spenningen på linjen kan skade bilen.
2

Wrap slepetauet rundt travers-eller andre festepunkt -og trekke enden av slepetauet gjennom løkken, som danner en knute rundt monteringspunktet. Dette vil sikre at slepetauet ikke vil være i stand til å gå hvor som helst, og kan ikke koble fra tilhengerens.
3

Kjøre den andre enden av tauet til trekkvognvekt . Bruk lommelykt, om nødvendig, for å bidra til å finne et annet område å montere tau. Vanligvis er dette den bakre støtfangeren på en lastebil eller kanskje en slepekrok.
4

Trekk enden av slepetauet gjennom hullet i enden, danner en sirkel, og plassere sirkelen over festepunkt. Hvis du ikke får plass til tau på den måten, vikle tauet rundt festepunkt, deretter knytte det i en knute for å holde den sikker.
5

Plasser en person i stry kjøretøy og en i tilhengerens, deretter begynne å kjøre, sakte, bare for noen få meter. Kontroller at slepetauet er sikker og at den ikke glir ut under vekten av kjøretøyet. Når du er positivt det er sikkert, starte sleping.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140698.html

Previous:
Next:

Trucks