Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan koble opp en Inverter til en lastebil batteri

En inverter (eller makt inverter) scorer på 12-volt strøm fra et batteri til 110 volt vekselstrøm som elektrisk strøm du har i deg hjem. Dette lar deg kjøre apparater, for eksempel kaffetraktere og mikrobølgeovner, eller elektroniske enheter, for eksempel bærbare datamaskiner eller mobiltelefon ladere. En strøm inverter kan installeres på mindre enn én time med vanlige verktøy. Du trenger
Skiftnyckel
Phillips-skrutrekker selg Electric drill
4 metall skruer
Vis flere instruksjoner
en

Åpne hette eller batteridekselet av lastebilen. Koble fra minuspolen klemme med en skiftenøkkel i mot klokka. Fjern den negative batterikabelen fra batteriet terminalen og plassere den vekk fra terminalen.
2

Slå av strømbryteren på omformeren.
3

Koble den røde og svarte terminalene på kabelen som fulgte med omformeren til de riktige tilkoblingene på omformeren. Koble den røde kabelen til plusspolen og den svarte kabelen til den negative terminalen. Stram terminalforbindelser med en Philips-skrutrekker.
4

Finn et tørt sted inne i lastebilen førerhuset for å montere omformeren slik at den vil være ute av veien, men praktisk nok for enkelt å plugge inn hvitevarer. Hold omformeren til ønsket sted og bore gjennom monteringshullene i omformeren til underlaget på lastebil med en elektrisk drill. Sikre omformeren ved threading metall skruer i hullene og stramme dem med en Philips-skrutrekker i klokkens retning.
5

Fest batteri terminal kabelen under panseret eller batterirommet og skru det fast med en skiftenøkkel i klokkens retning. Lukk panseret eller batterirommet.
6

Plugg sigarettenneradapteren på omformeren kabelen inn i sigarettenneren i bilen. Slå omformeren strømbryteren. Plugg ønsket elektrisk enhet i omformeren stikkontakt, og bruke som normalt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140726.html

Previous:
Next:

Trucks