Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Farm Truck History

Historien om gården lastebil paralleller historien av bilen i USA. Praktisk talt fra begynnelsen, ble endringer gjort til bil chassis for å tilpasse det til gården bruk. Senere ble lastebiler produsert med sine egne spesifikasjoner og er nå brukt for alle typer kommersielle og industrielle sammenhenger. Chrysler

I 1910 introduserte Ray Graham, en Indiana bonde, den første firesylindrede traktor i sørlige Indiana, ifølge "The Dodge Brothers," av Charles K. Hyde. Som en "tidlig formidler av bensindrevne traktorer og light-duty lastebiler for gårdsbruk," Ray, sammen med sine brødre Joseph og Robert, dannet Graham Brothers Inc., i 1917 for å produsere traktorer og kits som konverterte standard bil chassis inn light-duty lastebiler. Senere samme år ble det "Graham Brothers Truck Builder" tilgjengelig og kan brukes med nesten alle bilmodell, ifølge Hyde. Dette settet tillatt konverteringer opptil tre tonn, og ved utgangen av 1919, ble brødrene produsere sin egen en 1/2-ton kapasitet lastebil med Dodge girkasser og motorer. I april 1921 inngikk Dodge Brothers og Graham Brothers inn i et partnerskap, ifølge Hyde, hvor Dodge Brothers ville være den eneste tjenesteleverandøren for Graham lastebiler mens Graham Brothers vil utelukkende bruke Dodge motorer og girkasser i sine trucks.Sales klatret jevnt og trutt i 1920 og, etter 1926, var Graham Brothers største produsent av lastebiler i verden. Det var under denne tiden at Dodge kjøpte selskapet direkte, og, i 1927, Chrysler kjøpte Dodge. Ifølge nettstedet allpar.com, Graham Brothers lastebiler som veier inn på over en halvt tonn ble fortsatt blir produsert ved bedriften i 1928. Etter kjøpet de ble solgt under Dodge navn.
Ford

I 1917 begynte Henry Ford å produsere ett tonn TT chassis, som ikke var en fullstendig lastebil, i henhold til "Ford Pickup Trucks," av Steven Statham. TT chassis var en modifisert Model T med en ramme, ratt og dekk. Førerhuset og seng ble levert av ettermarkedet produsenter. Ifølge Statham, økte salget jevnt og med 1919, hadde mer enn 100.000 blitt produsert. Men det var ikke før 1925 at selskapet introduserte sin første komplette pickup når "Model T Runabout med Pick-Up Body", ble introdusert sammen med en lukket kabin og stake seng for den fortsatt populære TT chassis. I 1928, ansporet konkurranse fra Chevy selskapet til å bygge Model A open cab pickup med AA-chassis.
GMC og Chevy

General Motors Corp var dannet i 1908 etter at William C. Durant kjøpte flere selskaper og kombinert dem under GMC navn. Chevrolet, en av divisjonene, gikk inn i lastebilen markedet i 1918 med sin halvt tonn modell, kalt 490 Commercial Model T, som sin Ford motstykke, i henhold til "Chevrolet Pickup Color History" av Tom Brownell og Mike Mueller. Chevy leveres kun chassis og fremover metall og forlot oppkjøpet av kroppen til kjøperen. Følgelig, på den tiden, kunne en Chevy lastebil være utstyrt med alle typer last kroppen, inkludert dem som møbelsnekkere, en felles preferanser. I 1921 inngikk selskapet avtaler med kroppen leverandører for å gi "komplett" lastebiler. Alternativene inkluderte en gård vogn, som var en dekket leveranse-type vogn, og en stasjonsvogn, som var en gård vogn med 1927 seats.After, General Motors Truck & Coach produsert lastebiler fra deler hentet fra andre GM divisjoner og til slutt ble kjent for sine tyngre lastebiler, og noen av disse ble solgt under Chevy etiketten.
International Harvester

International Harvester ble dannet etter fem av de største slåmaskin produsenter --- McCormick Harvesting Machine Co, Deering Harvester Co, Milwaukee Harvester Co, Warder, Bushnell og Glessner Harvesting Co, og Plano Manufacturing Co --- fusjonerte i 1902. I 1907 begynte selskapet å produsere lastebiler, og bønder kjøpte dem fra sine bygg og anlegg forhandlere. Kjent som "corn permer," the International var out-produsert bare av Chevy og Ford i årene fram til andre verdenskrig.
Post-War Truck Produksjon

Etter andre verdenskrig opplevde USA en periode med betydelig økonomisk vekst og dette hjalp lastebiler salg. Ikke lenger formidling av bonden eller levering mann, ble lastebiler en kjent i en forstad til etterkrigstidens Amerika. Krigen hadde forårsaket en lastebil knapphet og den årlige lastebil produksjon 1948-1951 ble 1.324.000 enheter, ifølge "Chevrolet Pickups, 1946-1972" av John Gunnell. Mens produksjonen avtatt litt i 1950, mer enn 1 million lastebiler i året fortsatt ble produsert i løpet av denne time.Chrysler 's Dodge Division var den tredje største lastebil maker 1946-1952, etter som de ble den fjerde største etter International.Ford slepte Chevy i lastebiler salg etter krigen, men ble nr 1 i 1959, 1970 og 1972. Gunnell rapporterer forskjell i salget varierte fra mer enn 100 000 til mindre enn 4000 trucks.While Chevy var leder de fleste årene i lastebil produksjon, gjorde sin GMC Division godt, kommer på tredjeplass bak Ford i 1945.Willys Overland produserte krigstid Jeep, og etterpå, tilbød en modell som var egnet for gårdsarbeid, for eksempel tauing landbruksredskaper. Dens firehjulstrekk evne var "forventet å være spesielt effektiv på ujevn eller løs jord," ifølge en 1945 reklame.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140541.html

Previous:
Next:

Trucks