Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan erstatte Front bremseklosser på en 2006 Honda Ridge Linje

2006 Honda Ridge Line er en stor pick-up truck med en V8-motor og fire-fire evne. Bremsene foran er standard skivebremser og inneholder standard disk-bremseklosser. Du må ha alle fire sett med bremser som jobber skikkelig for å sikre din egen sikkerhet og sikkerheten til alle andre på veien. Hvis ett sett med bremsene foran er dårlig du må endre begge settene med bremseklosser. Du trenger
Tire jern
Jack
Jack står
unbrakonøkkel
Flat skrutrekker
nye bremseklosser
Vis mer Instruksjoner

1.

Løsne alle fem hjulmuttere på begge forhjulene ved hjelp av dekk jern. Løft den fremre enden av 2006 Honda Ridge Linje av bakken én side om gangen med jekken og senke fronten på bukker. Begge sider av fronten må støttes av støttebenet.
2

Fjern hjulmutrene helt og dra de to forhjulene utenfor forakselen. Løsne de to festemutterne på baksiden av bremsekalippernes hjelp av Allen wench og trekk bremsekalippernes av toppen av bremsen rotoren.
3

Bøy metallklips som fester bremseklosser på plass på bøylen og trekk bremseklossene ut av bremsekalippernes. Skyv den runde metall stempel tilbake inne i bremsekalippernes med flat skrutrekker. Skyv den nye bremseklosser på plass inne målepunktene.
4

Bytt bremsekalipere til toppen av rotorene. Trekk til sikring av boltene med umbraconøkkel så stramt som du kan bruke hendene. Skift hjulene til forakselen og erstatte hjulmutrene til forhjulene. Stram alle hjulmutrene med dekket jern. Bruk jekken å fjerne bukker og senk 2006 Honda Ridge linje til bakken. Helt stramme hjulmutterne med dekket jern.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140366.html

Previous:
Next:

Trucks