Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Chevy Truck Ytelse Tips

Chevy, sammen med sin søster merke GMC, produserer flere lastebiler enn noen annen produsent i verden, inkludert Ford. Chevrolet Silverado fortsatt en favoritt blant diehard Chevy fans, en pickup lastebil som er allsidig, pålitelig og tilpasses. Chevy lastebil fans elsker også å tilpasse sine ritt i et forsøk på å få mer hestekrefter og nyt en økning i dreiemoment. Mens fabrikkinnstillingene kan være greit for noen drivere, andre foretrekker mer kraft, noe som kan oppnås med visse ettermarkedet deler inkludert følgende: Kraft Chips

Hver moderne kjøretøy kommer med en innebygd datamaskin med en chip installert for å kontrollere viktige komponenter, inkludert hvor mye strøm bilen produserer. Ettermarkedet deler utviklere har utviklet tilpassede chips for spesifikke Chevrolet lastebiler som, når byttet ut, produserer en fin økning i hestekrefter. En ulempe å erstatte din lager strøm chip er at på enkelte bilmodeller må du kanskje fjerne dashbordet for å komme til den originale chip.
Strøm Programmerere

Hvor makt chips er vanskelig å bruke, kan strøm programmerere lett bli plugget inn i bilens under-dash diagnostisk port for å endre bilens innstillinger. Brukere rapporterer økt hestekrefter og dreiemoment for sine lastebiler som fabrikkinnstillingene er overstyrt og optimalisert. Videre tillater en makt programmerer eiere til å bytte tilbake til fabrikkinnstillingene hvis ønskelig.
Resultatutvikling Air Filters

De samme luftfiltre brukes av racerførere er finner veien under panseret på mange Chevy lastebiler. Det er fordi bomull-baserte luftfiltre tillater luften å strømme inn og ut av motoren mye lettere enn standard papir luftfiltre. Det betyr at lastebilens motor fungerer mer effektivt, også. I tillegg kan resultatene filter brukes flere ganger.
Cold Luftinntak

En lett-å-legge ettermarkedet del, en kald luft inntak kraft-feeds oksygen inn motoren din, og gir den kjøligere luften motoren din ønsker seg. Cooler, betyr tettere luft du vil se en økning i hestekrefter og dreiemoment samt en forbedring i drivstofføkonomi.
Engine Headers

En bolt-on delen, motor overskrifter arbeide for å redusere manifold er mottrykk, en ekte drag på Chevy lastebil ytelse. Overskrifter arbeide for å utnytte kraften som under normale omstendigheter ville være bortkastet, sette utnyttet energi til å arbeide for å bidra til å flytte din lastebil med autoritet.
Resultatutvikling Eksosanlegg

Mens fabrikken -installert eksosanlegg er tilstrekkelig for jobben, Chevy entusiaster ofte vil velge en forestilling eksos system som leverer en throatier notat samt gir mulighet for økt luftstrøm og redusert begrensning. Mer kraft, bedre lyd og en bedre eksosanlegg gjør dette ettermarkedet alternativet en favoritt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140553.html

Previous:
Next:

Trucks