Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik installerer fender fakler

Fender flares er populære for mange typer kjøretøy, men er et flott tilbehør for en off-road kjøretøy. De legger en aggressiv stil til bilen, og også legge til funksjonen ved å beskytte kroppen fra rock skader og tillater deg å kjøre større hjul. Installere et sett av fender fakler er ganske lett, og bør ta ca 10 til 15 minutter per hver fender. I dette tilfellet er prosjektet bilen en Jeep Wrangler, men prosessen er den samme for andre biler også. Du trenger
3/8-inch skralle og socket sett
Drill og metall borekroner
Vernebriller
Vis flere instruksjoner
en

unbolt de eksisterende fender fakler fra kjøretøyet ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket sett. De er vanligvis holdt på med bolter montert fra baksiden som kan nås ved å nå bak fender.
2

Lay fender bluss mot kroppen av Jeep å sørge for at det sitter korrekt. Kontroller at fremre kant på linje med støtfanger og nedre kant på linje med bunnen av fender, slik at det ser riktig og hvordan du vil det skal vises.
3

Drill hull for fender fakler i kroppen ved hjelp av drill og bor hvis kjøretøyet ikke har eksisterende fender fakler. Det er en inkludert mal med settet, så bruk det som referanse.
4

Installer skum tape på baksiden av fender fakkel ved hjelp av hendene. Tapen er tosidige, så løsner den ene siden og plasser den på refleks, så kan du skrelle av den andre siden rett før du installerer den.
5

Trekk av andre lag av skum tape og sted fender på kroppen, rette hullene i fender bluss og hullene i kroppen.
6

Bolt fender fakkel til kroppen ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket sett, og fabrikken maskinvare. Gjenta denne prosessen for hvert hjørne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140616.html

Previous:
Next:

Trucks