Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hva trenger jeg å leie et budsjett Rental Truck?

Når det er på tide å bevege seg, det er så mange detaljer. Fra pakking bokser, til å finne et nytt sted, kan det være utmattende. Å leie en lastebil, men kan være enkel. Å være organisert kan gjøre å plukke opp leie lastebil på bevegelige dag en lett oppgave. Budsjettet har en klar liste over krav for å leie en lastebil, og ha alt forberedt kan gjøre kort prosess med å få lastebilen. Legitimasjon

å leie en Budget Truck Rental, må kundene ha gyldig førerkort. I tillegg må de presentere en up-to-date-ID, samt en stor kredittkort eller bank debetkort. Alle metoder for identifisering og kredittkort må være i førerens name.The selskapet vil akseptere mange ting som en annen form for ID, for eksempel et kredittkort, et amerikansk pass eller militært ID, et personnummer kort eller en kopi av en lovforslag som ikke er mer enn 60 dager gammel. Paychecks, lønn stubber eller offentlig utstedt ID-er er også akseptabelt. Før plukke opp bilen, satte begge former for ID og kredittkort sammen i en konvolutt for å unngå fomling gjennom en lommebok på å flytte dagen.
Aldersgrense

leie en lastebil fra Budget, må kundene være minst 24 år gammel. Selskapet vil leie ut til kunder som er 21 til 23 med noen restriksjoner. Yngre mennesker må vise samme påloggingsinformasjon og må også betale en ekstra $ 18 hver dag. Det finnes unntak for folk som tjenestegjør i militæret eller som jobber for regjeringen og har blitt beordret til å flytte. Vær forberedt på å bevise alder eller betale litt ekstra når du henter bilen.
Deposit

Hver Budget Truck Rental plassering kan variere på sitt innskudd krav, så sjekk med den bestemte plasseringen. Generelt, for å reservere en lastebil, krever selskapet en $ 150 depositum på forhånd på et kredittkort. For enveis leie, tar Budsjett samme innskuddet pluss den estimerte kostnaden for hele leie. Kundene kan betale for lastebil leie med kontanter, selv om Depositumet skal betales på en kreditt card.After lastebilen er kommet tilbake, er depositumet kreditert tilbake til kredittkortet. Budsjettet holder kredittkortinformasjon på fil inntil bilen er returnert i tilfelle lastebilen er forsinket eller skadet. Om nødvendig har disse bøter belastet samme kredittkort. Sjekk kontoutskrifter i to uker for å sikre at pengene innskudd ble returnert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140631.html

Previous:
Next:

Trucks