Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik installerer elektriske bremsene for Tilhengere

Legge elektriske tilhengerbremser vil bidra til å gjøre din trailer tryggere. En god investering av tid og penger. Du trenger:
En trailer selg Electric bremser kit
enkle håndverktøy
ledning
brems kontrolleren
Vis flere Instruksjoner
en

Skaff en elektrisk trailer brems kit. En god kit vil inneholde backing plate med alle varene samlet. Du trenger også en matchende bremsetrommelen å matche deg trailer spindlene og backing plate.
2

Ta ut den eksisterende trailer hub.
3

Bolt kompet plate til tilhengeren aksel. Legg merke til at retningen av rotasjon er viktig. Pass på at backing platene er montert på de riktige sidene av tilhengeren.
4

Koble magneter til en ledning og kjøre dem til tungen på traileren. De fleste brems produsenter anbefaler at du bruker en separat jordledning og ikke bruke hengerramma e for en grunn. Jeg bruker tilhengeren rammen for en bakken på tilhengeren min likevel, og det fungerer helt fint for meg.
5

Opprett forbindelse til at bremsene på tilhengeren som skal kobles til tilhengeren brems kontrolleren. Standarden ledning farge er blå. Mange lastebiler vil allerede ha en blå ledningen kjøre i ledningsnettet for deg. Jeg fant på i min Suburban og festet i regulatorutgangen det under panseret og utvidet det til nå tilhengeren kontakt bak.
6

Installer bremsetrommelen og satt spindelen mutteren på den angitte dreiemoment. Pass på å smøre de nye lagrene med riktig fett. Navet med bremser vil kjøre mye varmere enn de gamle navene gjorde så bruk høy temp fett.
7

Test systemet ved å trykke på nødknappen på bremsen kontrolleren. Hengerbremsen bør aktivere umiddelbart. Hvis alt fungerer OK, følg trailer brems kontrolleren justering prosedyre for å stille inn riktig kraft og forsinkelse for trailer og laster.
8

Nyt ny stopping kapasitet.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140499.html

Previous:
Next:

Trucks