Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Tauing: Manuell vs Automatic Transmission

Mest lastebil produsenter i dag anbefaler en automatisk overføring over en manual for å oppnå bedre tauing resultatene på en pickup. Bakakselen ratio, motorstørrelse og last boksstørrelsen også spille en rolle i tauing kapasiteter.
automatisering anses bedre rustet til å hjelpe en lastebil trekke store belastninger i lasteplanet.
Smart

Dagens automatikk er "smartere" enn manualer fordi den automatiske avhengig av teknologi for å måle faktiske tauing vekt mens den manuelle er avhengig av sjåføren, ifølge boatus.com.
|
Garanti Issues

Produsenter mer sannsynlig vil utstyre sine pickups med automatikk fordi uoppmerksomme sjåfører er tilbøyelige til å misbruke en overføring under tauing.

Hvilke Gear?
p Hvis tauing med en fem-eller seks-trinns automatisk eller manuell, driverne er anbefalt å bruke fjerde gir for riktig trekkraft og tredje gir med firetrinns biler eller manualer.
bilder Lavere Gears

lavere gir, enten manuell eller auto, redusere stress på motoren mens haling en last samtidig øker dreiemomentet.


Shifting

Automatiske girkasser automatisk oppgiring eller nedgiring avhengig av last vekt og om på flate eller kuperte flater, mens den manuelle avhengig av førerens dom for giring.

Ford Ranger

Den kompakte 4-liters V-6 Ford Ranger 4X4 utstyrt med en automatisk kan taue £ 5580. og den manuelle versjonen av samme lastebil kan hale £ 3100.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140590.html

Previous:
Next:

Trucks