Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hva er en løpende Board?

Stigtrinn er ettermarkedet lastebil tilbehør som serverer et bredt spekter av funksjoner og kommer i ulike former og størrelser . De er også ofte referert til som Nerf barer , fot brett eller lastebil trinn . Funksjon

Running boards tjene som et skritt som brukes i å komme inn og ut av en lastebil . De gjør det enklere å få tilgang til lastebil .
Stil

Mange stigtrinn gi en ren , aggressiv aksent til utsiden av kjøretøyer. Krom og rustfritt stål stigtrinn er tilgjengelig. Inkluderer

Makers

Produsenter som er spesialister på stigtrinn Westin, Lund og Dee Zee . Konsultere en lokal auto deler butikken for å sammenligne de forskjellige merkene .
Materialer

Mest stigtrinn er laget av glassfiber eller krom . Glassfiber stigtrinn er lette og kan males for å matche bilens utvendig maling . Krom gir en aksent til andre kromdetaljer på kjøretøyet.
Størrelse

produsenter vil produsere bestemte størrelser på stigtrinn for å passe forskjellige merker og modeller av biler . Konsultere dimensjonering diagram eller en lokal bilforhandler å finne kompatibilitet med et bestemt kjøretøy . Følg instruksjonene for riktig installasjon for å hindre stigbrettet fra å falle av .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140760.html

Previous:
Next:

Trucks