Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik installerer Forhjullagre på en 1968 Chevy Truck

Bytte hjullager på en '68 Chevy lastebil krever et par spesialitet verktøy. Dette er et hjullager Fettfyllingen verktøyet og et segl avtrekker. Hjullagrene har en indre og en ytre lageret. Det indre lageret holdes på plass ved en forsegling som holder fett som finnes i rotoren. Du trenger
Hjullager Fettfyllingen verktøy
Seal avtrekker
Jack og står
Tenger
Grease fille
hjulmutternøkkel
Standard socket satt
Vis flere instruksjoner
en

Bryt slepe nøtter løs på forhjulet. Plasser gulvet jack under fronten nedre kontroll arm og heve bilen opp til dekket er av bakken. Plasser bukker under lastebilen.
2

Fjern lug nuts og deretter hjul og legg dem til side.
3

Fjern boltene som fester bremsen målepunktet til mount. Ta ut bremseklossene og bolten som fester bøylen festet til navet. Fjern mount.
4

Fjern beskyttelseshetten fra rotoren. Fjern splinten og slottet mutteren cap. Hold rotoren og fjern slottet mutter og skive fra rotoren. Skyv rotoren av, være forsiktig med å arr spindelen.
5

Plasser rotoren forsiden ned på en ren arbeidsflate. Fjern den indre tetning ved hjelp av pakningen avtrekker ved å løsne forseglingen ut av rotoren. Fjern den indre lageret.
6

Plasser den nye lageret i Fettfyllingen verktøyet og trykke lokket ned, presser fett inn i lageret. Plasser lageret i rotoren. Installere den nye lageret forseglingen ved å plassere forseglingen på rotoren og bruke en plankebit å trykke forseglingen jevnt inn i rotoren til pakningen er likt mot rotoren.
7

Plasser ytre peiling inn den Fettfyllingen verktøy og gjenta pakking prosedyren.
8

Hold rotoren jevnt og installere den på spindelen. Skyv den ytre lageret på spindelen og presse lageret inn i rotoren. Installere slottet mutter og skive. Når slottet mutteren treffer ytre peiling, vrikker rotoren til å sørge for at lageret sitter rett inn i rotoren. Ikke stram til slottet mutter. Slå den til den sitter godt.
9

Installer slottet mutteren cap og splinten. Brett endene av splinten over spindelen. Reinstallere støvhette, caliper mount, bremseklosser og bremsekalippernes. Sikre dem på plass.
10

Sett hjulet og slepe nøtter, gjør at de er sikre.
11

Fjern jack står og senk lastebil hele veien ned . Kontroller hjulmutrene å sikre at de er stramme.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140436.html

Previous:
Next:

Trucks