Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Semi-Truck Informasjon

Semi lastebiler hale anslagsvis 70 prosent av alle varene i USA i dag, langt overgår jernbane fraktefartøyer, skip og fly. Også identifisert som traktor-tilhenger rigger eller semi-trailere, overstiger verdien av gods transportert med disse kjøretøyene $ 255 000 000 000, med en estimert 1,9 millioner semis utøver motorveiene. Det var kun gjennom statlig finansierte asfalterte motorveien byggeprosjekter som den semi ble leder i godstransport. Semi Truck Definert

semi lastebil er en 18-hjul artikulert lastebil med lastebil, som består av motor og førerhus, og trailer. Disse semi store rigger er utstyrt med tre aksler. Forakselen styrer bilen, mens den bakre-wheel-drive aksel driver det. Doble hjul, eller dualies, gi bilen stabilitet og veigrep, ifølge Amtrex.net.
Early History

Kun 700 store lastebiler var på veien i 1904, med det nummeret hoppet i 1914 til 25 000, og deretter en heidundrende 416 569 av 1924, ifølge TruckInfo.net. Store rigger var utilitaristisk og ikke designet for komfort.
Begrensninger

Technology begrenset bruk av store lastebiler før 1925. Lastebiler generelt omtalt en åpen cab uten dører og lite beskyttelse mot elementene, ifølge CoachBuilt.com. Hydrauliske bremser var ennå ikke en funksjon og lastebiler 'stopping power kom fra primitive mekaniske bremser. Solid gummidekk begrenset semi til korte avstander, vanligvis i urbane områder.
Banebrytende Peterbilt

En ledende semi dag er Peterbilt, grunnlagt som et svar for å transportere tømmer fra Northwest skog til trelast møller. Lumber tycoon T.A. Peterman utviklet en heavy-duty truck i 1938 ved å bygge tilpasset lastebil chassis hjelp utstyrt han kjøpt fra bankrupted Oakland-baserte Fageol Motors, ifølge CoachBuilt.com. Den Peterbilt fødte den moderne semi.
Truck Kultur framgår

Federal Aid Road Act ble vedtatt i 1916. I 1921 ble Federal Highway Act vedtatt som tillot bygging av 3,2 millioner miles av veier hele USA The Federal-Aid Highway Act, undertegnet av president Dwight D. Eisenhower i 1956 og den nordamerikanske frihandelsavtalen vedtatt av kongressen i 1994 sementerte semi dominans på amerikanske motorveier, ifølge TruckInfo.net og National Transportation Administration.
Sleepers

Sovehytter begynte å dukke opp på semi rigger i 1940 med Autocar og andre beslutningstakere å utvikle det som i dag er ansett som et utvidet cab som gjør akkurat nok plass for sjåføren å ta en lur på baksiden av førerhuset. Den sovende har utviklet over flere tiår å komme i størrelse i dag til 70 inches lang tid å imøtekomme mann og kone kjøring lag og utstyrt med bekvemmeligheter av en liten leilighet, selectyourtruckdeal.com og TruckInfo.net.

I dag

Føderale lover vedtatt siden midten av 1970-tallet har betydelig redusert semi lastebil ulykker. Bare om lag fire prosent av ulykker med semis skyldes tretthet. GPS-teknologi, i førerhuset datamaskinen tilgang og satellitt kommunikasjonssystemer installert i semifinalen holde truckers i konstant kontakt med ekspedisjonssentraler, ifølge TruckInfo.net.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140542.html

Previous:
Next:

Trucks