Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Fakta om Chevy Trucks

Chevrolet pickup lastebiler begynte å vises på veien i 1918, men General Motors ikke utvikler formell design og engineering av kjøretøyet til 1930. Den moderne Chevrolet pickup debuterte som C /K modeller i 1960 i to-og firehjulsdrevne versjoner. Disse lastebilene var særegne på grunn av sin lavere profil og personbil følelse. C /K modeller ble erstattet av Silverado for 1999 årsmodell. Betydning

Chevrolet utviklet "personlig" pickup, vanligvis kjent som "glamour pickup", som ble produsert 1967-1972 og omstilte seg fra et utilitaristisk arbeidshest til en familie andre "bil" med ekstra motor makt, en mer komfortabel førerhus og tilpassede sport lastebil alternativer.
Funksjon

Bilen gitt dobbel funksjon av en light-duty arbeid lastebil i helgene og en personbil familie kjøretøy i løpet av uken.

Typer

I 1988 produserte General Motors flat-panelt Fleetside singel cab, crew cab og utvidet cab, og Stepside cab-modellen, som bokstavelig talt hadde et skritt på siden av sengen for enkel tilgang.
Egenskaper

I 1990 ble den høy ytelse 454 Super Sport pakken som tilbys med en 7,4-liters V-8 motor og eksteriør funksjoner som tåkelys, rød trim, en svart grill, felger tilpasset og "SS 454" emblemer.
Størrelse
< p> Den Silverado og C /K-serien komme som ½ ton, ¾ ton og 1 tonn modeller.
Identification

Chevrolet lastebiler modeller identifiseres med en "C" for to-wheel drive eller en "K" for firehjulsdrevne betegnelser på de fendere ved siden av dørene, med heavy-duty modeller badged 1500HD, 2500HD og 3500HD for ½ tonn, & # xBE;. tonn og en ton modeller henholdsvis
Fun Fact

Chevrolet pickup søster lastebil, GMC, eller "Jimmy", ble opprinnelig produsert for å være luksus versjon av Chevrolet linje, men som Chevys tilbudt flere alternativer og avtaler gjennom årene, ble både lastebiler nesten identisk forvente for badge identifikasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140457.html

Previous:
Next:

Trucks