Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

The History of the Dodge Ram

The Chrysler-eide Dodge Ram, introdusert i 1981, er et tilbakesteg til Dodge tidlige eksistens, når lastebilen maker brukte en Ram hode som en hette ornament å betegne den tøffe naturen og holdbarhet av lastebilen sin . Bruk av væren ble avviklet i etterkrigstiden, men ble valgt til å representere en ny linje av lastebiler som et nikk til sin fortid. Historie

Dodge Ram fortsetter i dag som en svært populær retro-stil lastebil som har tatt på seg nesten tractor-trailer-riggen proporsjoner. Sine 1980-modeller var nesten dowdy sammenlignet med Ford og Chevrolet, men Dodge scoret et kupp i 1994 med sitt nye utseende med utstående fendere, en hevet hette ligner på 1950 modeller og en mer elegant utformet førerhus.

Betydning

Den retro-stil utseende er en unik og en frisk ta på lastebil styling.
Identifikasjon

Dens trådkors-stil frontgrill, logo av en ram hode og brede forskjermer skiller den fra sine konkurrenter.
Typer

Blant de versjonene er 1/2 -ton, 3/4-ton og 1-ton modeller, med HD, eller "heavy duty", versjoner for tyngre arbeid.
Egenskaper

2009 Ram 1500-tallet kommer med enten en 6,4-eller en 8-fots seng, med tre trimme nivåer som gir all-makt tilbehør, 17-tommers aluminiumsfelger, en seng liner og en sammenleggbar baksetet.
Størrelse

1500-modellen er 209 inches lang på en 120-tommers akselavstand og er drevet av en 3,7-liters V-6 genererer 210 hestekrefter.
Fun Fact

Chuck Norris kjørte en 1993 Dodge Ram i TV-serien "Walker, Texas Ranger."

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140461.html

Previous:
Next:

Trucks