Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Chevrolet Colorado Ytelse

Chevrolet Colorado er en mid-size pickup lastebil som General Motors 'merkevare Chevrolet innført i 2004 for å erstatte to tiår gamle S-10. Per mai 2010 er det nyeste Colorado i 2010-versjonen. Siden sin debut, har den Chevy Colorado alltid eksistert i skyggen av tilbud fra andre bilprodusentene som overgår det i nesten alle aspekter. Ett av slike områder er ytelsen. Produksjon

De to trims i 2010 Chevy Colorado - WT og LT - er i hovedsak satt inn kombinasjoner av førerhuset størrelse (vanlig, utvidet og mannskap) og drivverk typen (to-wheel og fire- wheel drive). Standarden overføring er en fem-trinns manuell, selv om det er en fire-trinns automatgirkasse som ekstrautstyr. Andre viktige funksjoner inkluderer 16-tommers hjul (LT får legering seg), fire-hjuls ABS, stabilitrak Electronic Stability Control System med traction control, og tre suspensjon oppsett som består av Z85 (normal drift), den Z71 (off-road . drift) og ZQ8 (sporty drift)
Engine Output

Tidligere har to valg av motorer - den 2,9-liters in-line firesylindret motor og den 3,7-liters i-linje femsylindret motor - Chevrolet lagt en 5,3-liters V-8 motor med variable ventiltider. Den firesylindrede motoren genererer 185 hester på 5600 rpm og 190 ft lbs dreiemoment ved 2800 rpm. Den femsylindrede overgår den med 242 hester på 5600 rpm og 242 ft lbs dreiemoment ved 4600 rpm. V-8 motor, men er den kraftigste Colorado motoren ennå, på 300 hester ved 5200 rpm og 320 ft lbs dreiemoment ved 4000 rpm.
Fuel Economy and Acceleration

Avhengig av trim kombinasjon - som innebærer cab størrelse, drivverk og type overføring - 2010 Chevy Colorado kan få et område på 15 til 17 mpg for city driving og 21 til 26 mpg på motorveien kjører . Lastebilen kunne gå fra null til 60 mph i en high-seks andre til midten av ni andre utvalg.
Mottak

Totalt automotive anmeldere er langt fra imponert over Chevy Colorado. Det har aldri vært spioneringen som en industrileder siden sin debut i 2004, og redaktører på Edmunds.com og Cars.com bemerket at det fortsatt var dårligere enn andre biler i mid-size lastebil kategori som for eksempel Dodge Dakota, Nissan Frontier og Toyota Tacoma. Edmunds.com spesielt klaget om en under pari kjøreopplevelse preget av betydelig veistøy og fjære tur i løpet av motorvei-hastigheter.
Pris
p Det er et bredt opprinnelige produsentens veiledende prisklasse for Chevy Colorado på grunn av antall mulige kombinasjoner. For eksempel er MSRP av en WT med en vanlig drosje og to-hjulstrekk $ 16985. På den andre siden av spekteret, har en LT med et mannskap cab og firehjulstrekk en MSRP som er nesten dobbelt så høy på $ 28915.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140357.html

Previous:
Next:

Trucks