Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan beregne Tire Size for en Avalanche

En hel nisje industrien av hjul og dekk produsenter har dukket opp for å møte kravene til tilpasning som Chevrolet Avalanche har inspirert. Det ville være umulig å utføre due diligence på hver butikk og dekk forhandler for å sikre at den har gitt riktig oppmerksomhet til de spesifikasjoner og krav til dekkdimensjon på Avalanche din, skjønt, så ansvaret faller på dine skuldre. Vær oppmerksom på at det er en enkel måte å sørge for at dekk og hjul konfigurasjon er trygt for bilen din uten å være en ekspert på feltet først. Instruksjoner
en

Velg dekk med forhånd kjennskap til hjul-eller felger-du vil bruke. Et sett med 20-tommers felger kommer til å kreve en viss bredde og stil på dekk som 15-tommers felger bare ikke trenger. Før du begynner noen beregninger, da bør du velge hjulene du til slutt vil ha på bilen.
2

Bruk en dekkdimensjon kalkulatoren til å avgjøre en rekke dekk er tilgjengelige for deg i henhold til merke og modell . Bare fordi det passer i hjulet godt betyr ikke at det vil gi gode resultater. Utover hensyn, for eksempel kontakt mens snu og gass effektivitet, bør du også være oppmerksom på at enkelte dekk vil påvirke kalibrering av speedometeret ditt. Hvis du bestemmer deg for å gå med en bredere, høyere dekk enn hva som kom standard med bilen, er dette spesielt mulig.
3

Sjekk brukermanualen for anbefalte dekkdimensjon, så ta kontakt med Chevrolet kunde serviceavdeling for å spørre hvor mye du kan trygt avvike fra denne anbefalingen. Autoriserte Chevrolet forhandlere også skal kunne tilby denne informasjonen fordi de selger dekk for alle sine modeller.
4

Kontroller dimensjonering av nylig innkjøpte dekk bare når de er skikkelig oppblåst. Tester skal omfatte sakte, harde svinger i en Cul-de-sac eller parkeringsplass, samt kjører over fartsdumper for å se etter skraping når sjokk er deprimert. Hvis du tar kontakt, eller det er engang i nærheten, velge en mindre størrelse dekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140659.html

Previous:
Next:

Trucks