Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Repetisjonskurs for en gaffeltruck

The Occupational Safety and Health Administration (OSHA) krever gaffeltruckføreren å få periodiske oppfriskningskurs for de typer gaffeltruck de opererer på arbeidsplassen og for de miljøene der de arbeider. OSHA har ikke et krav for hvor ofte repetisjonsøvelser må gjøres, selv om det krever datoer som skal tas opp på gaffeltruck operatørenes sertifiseringer. Opplæring Krav

En operatør trenger to typer trening for sertifisering. Den første er klasserom-stil, hvor operatøren lærer om utstyret hun vil være i drift, herunder sikkerhetstiltak som er spesifikke for den type lift truck hun arbeider med. Den andre typen trening er overvåket kjøring. Dette inkluderer kjøring i miljøet hun skal arbeide i, er inkludert i nærheten fot og kjøretøy-trafikk, så vel som terrenget og strukturelle omgivelser. OSHA krever ikke et bestemt antall timer, men krever at en veileder bekrefter at driveren er skikkelig trent for miljø henne.
Oppfriskningstrening

OSHA krever at sertifiserte gaffeltruckføreren får repetisjonsøvelser med jevne mellomrom. Det er ingen definisjon av periodisk i OSHA forskrifter, så det er igjen opp til operatørens veileder hvor ofte dette bør gjøres. Hvis operatøren driver en gaffeltruck jevnlig på arbeidsplassen, vil repetisjonsøvelser består i hovedsak av klasserommet arbeid for å gjennomgå sikkerhetsrutiner. Hvis operatøren driver bare med jevne mellomrom, kan repetisjonsøvelser omfatte veiledet kjøring.
Sertifisering

Når en gaffeltruck operatør er sertifisert, genererer selskapet han arbeider for en stykke papir for å holde på fil sier han har fått tilstrekkelig opplæring, herunder navn og signaturer av operatøren og trening veileder. Dette sertifikatet er fortsatt på fil, som er tilgjengelig for OSHA gjennomgang, og blir oppdatert hver gang operatøren får repetisjonsøvelser.
Utenfor Opplæring

En prospektiv gaffeltruck operatør er velkommen til å bruke en gaffeltruck opplæring på skolen. Men ville noen sertifisering mottatt på skolen viser en fremtidig arbeidsgiver bare at operatøren hadde fått generell opplæring. Arbeidsgiveren ville trenge å re-sertifisere operatør i driftsmiljøet. Dersom arbeidsgiver kontrakter et tredjeparts opplæring på skolen, har skolen vanligvis opplæring i driftsmiljøet.
Unntak

Gaffeltruck operatører som opererer Class VI (trekkvogn) eller klasse VII (ulendt terreng) gaffeltruck i et jordbrukslandskap ikke trenger veiledet trening eller repetisjonsøvelser. OSHA standarder for gaffeltruck opererer sertifisering gjelder ikke for arbeid utført på gårder. Drivere opererer Class VI eller klasse VII gaffeltruck i et industrielt eller logge miljø, men er gjenstand for både trening og oppfriskningskurs trening retningslinjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140408.html

Previous:
Next:

Trucks