Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Do It Yourself Spray Bed Liner

Spray-in bed liners kan brukes i mange ulike applikasjoner. Uansett hvor bilen din er utsatt for hard behandling eller værforhold, spray bed liners ikke bare forsegle og beskytte, men de også bidra til å opprettholde en ren, ferdig utseende. Noen eksempler på bruksområder inkluderer lastebil senger, hjul brønner og rocker paneler, samt Jeep baljer og annet off-road interiør. Forberedelse

Forbered hele overflaten du har tenkt å dekke ved å fjerne all smuss og fett. Fjern eventuell maling flak eller løst materiale, og skrapemerker hver kvadratcentimeter grundig med sandpapir for å sikre riktig binding av sengen materialet i belegget til overflaten. Nøye behandle overflaten rust ved å pusse eller slipe området ned til bart metall, deretter bruke en rust protectant eller syre-etsprimer til det berørte området. For områder der rust er dyp og har trengt gjennom metall, kutte ut det berørte området og erstatte metall, sliping av sveiser glatt.

Mens de fleste produktene ikke krever en base eller primer coat, skader det aldri å forsegle hele overflaten, bare være sikker på at primeren er kjemisk kompatibel med sengen liner du har valgt. Hold sluttresultatet og anvendelse i tankene gjennom hele prosessen, den mer synlige området, jo høyere er behovet for forsiktig tilberedning. Hjulet brønner og understell, for eksempel, vil kreve mindre forberedelse enn vilje Jeep badekar eller interiør.

Uansett bruksområde, må arealet alltid være fri for smuss, støv og fett. Husk at du arbeider med et industrielt produkt som er utviklet for å overholde og holde seg på nesten alle overflater. Masker området som skal sprayes og dekke noe i området der du sprøyting, for å unngå utilsiktet over-spray.
Installasjon

Mest bed liner produkter tilbyr kits som inkludere søknad våpen. Ofte, men søker du bed liners ved hjelp av en stor åpning HVLP pistol eller til og med et plaster sprut pistol. Enten du bruker splitter foreslått utstyr eller noe annet, må du kontrollere at utstyret samsvarer med produktet og søknad. Hvert merke skal ha sin egen blandingsforhold for produktet og katalysator. Fordi dette er en kjemisk reaksjon, hvor du blander produktet bestemmer hvordan det gjelder, varer og utseende. Varierende fra produsentens retningslinjer for forberedelse, temperatur og blandingsforhold kunne undergrave prosjektets suksess.

Når du har nøyaktig blandet og lastet produktet, spray overflaten med en væske back-og-tilbake bevegelse. For å sikre konsekvent materialet program og unngå opphoping og kjører, hold pistolen parallelt med lakken, ikke buen din bevegelse, og ta fingeren fra avtrekkeren rett før og etter retningsendringer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140664.html

Previous:
Next:

Trucks