Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Individuell Gaffeltruck Sertifisering

sertifisering for å drive en gaffeltruck varierer fra jobb til jobb. Sjåførene må få klasserom-stil trening og veiledet kjøring på hvilke typer gaffeltrucker de skal kjøre i typer miljøer de skal kjøre dem in.the Occupational Safety and Health Administration (OSHA) ikke satt minimumskrav tidskrav for sertifisering og opplæring, heller ikke beskrive det en frekvens krav for repetisjonsøvelser. Klasserom Training

OSHA krever at noen gaffeltruck sertifisering trening være klasserom-type trening. Opplysninger som kreves inkluderer spesifikasjoner for bilene driverne vil være i drift, samt sikkerhetsinstrukser for gaffeltrucker og gaffeltruck vedlegg i de miljøer der operatørene skal kjøre dem. Klasserommet trening kan inkludere muntlige eller skriftlige tester, eller begge deler.
P Det er ingen krav om skoletiden.
Driving Training

å være sertifisert til å drive en gaffeltruck, må en person være under oppsyn mens du kjører den type lastebil han eller hun vil bli bedt om å kjøre på jobb, i miljøet han eller hun skal kjøre i, inkludert ulike typer terreng, gangbredden hvis i et lager og med samme nærliggende gågate og biltrafikk.

hvor lenge en driver er overvåket bestemmes av hans eller hennes arbeidsgiver eller trener.
Gaffeltruck Sertifisering

En arbeidsgiver må holde en skriftlig form for å vise at en sjåfør har fått skikkelig opplæring for å drive en gaffeltruck. Mens OSHA ikke har en standard skjema, må sertifikatet inneholde navnet på sjåføren, navnet på trener og datoen for sertifisering og noen repetisjonsøvelser.

Disse skjemaene må holdes på hånden i tilfelle en OSHA revisjon, og eventuell revisor er i stand til quiz sertifiserte operatører på klasserommet stil materialet deres trening ville ha inneholdt.
Oppfriskningstrening

OSHA krever at periodiske repetisjonsøvelser gis til gaffeltruckføreren. Hyppighet og varighet av repetisjonsøvelser er opp til operatørens arbeidsgiver eller tilsyn trener, og datoene for opplæringen er å være oppmerksom på hver førerens sertifisering.

Siden operatører vil vanligvis har kjørt regelmessig, dette repetisjonsøvelser typisk består av klasserom-stil sikkerhetsmessige vurderinger for utstyr sjåfører jobber med.
Unntak

OSHA gaffeltruck krav til opplæring gjelder for drevne gaffeltrucker, i de fleste tilfeller. Det eneste unntaket for drevne lastebiler er når de blir brukt på gårdene. Unntaket gjelder vanligvis til klasse VI (trekkvogn) gaffeltrucker og noen klasse VII (ulendt terreng) gaffeltrucker.

Klasse VIII gaffeltrucker, som er manuelt drevet gå-bak jekketralle, er også ekskludert fra den drevne lastebil trening krav, men ansatte må være trent til å være sikker på at de kan betjene de jekketralle for arbeidsgiver.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140400.html

Previous:
Next:

Trucks