Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Endre Front dempere på en Nissan Titan

Nissan Titan er en stor lastebil som tilbyr heavy-duty allsidighet. Sjokkene som leveres som standard på Titan er vanligvis for road kjøring. Du kan kjøpe sjokk for omtrent alle kjører terreng som du skal ha din Titan på. Du kan kjøpe større, sterkere sjokk for off-road kjøring, sjokk for en senket Titan eller lager sjokk for daglig kjøring. Endre dem riktig vil bare ta en time å fullføre. Du trenger
Tire verktøy
Jack
Jack stå
Wrench
New sjokk
Vis flere instruksjoner
en

Fjern dekk nøtter på hjul med dekk verktøy. Løft Titan Høgresida med jack. Plasser en av de bukker under Titan på støtte punkt. Senk Titan på støttebenet. Trekk hjulet ut av Titan.
2

Fjern festemutterne nederst sjokket som kobler sjokk for den nedre kontroll arm med skiftenøkkelen. Fjern sikkerhetsklemmene muttere som forbinder støt til rammen av Titan på toppen av sjokk. Trekk sjokket ut av huset fra bunnen.
3

Sett den nye sjokk inn i huset og skyv det på plass. Skift sikring nøtter på toppen og bunnen av sjokk som fester sjokk til rammen og den nedre kontroll arm. Stram mutterne med skiftenøkkelen.
4

Sett hjulet til Titan og sikre nøttene tilbake på hjul med dekk verktøyet. Bruk jekken å heve Titan opp og fjern jack stand. Senk Titan på bakken.
5

Gjenta trinn 1 til 4 for venstre side av Titan.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140718.html

Previous:
Next:

Trucks