Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan endre Servostyring Pumpe på en Toyota Tacoma

Endre servopumpe i en Toyota Tacoma vil ikke ta mye tid hvis det gjøres riktig. Toyota Motor Company har et utvalg av power-styring pumper å velge mellom, og dersom selskapet ikke har den du er ute etter, da de fleste auto deler nettsteder vil. Hvis servopumpe går ut, vil det være vanskelig å styre din Tacoma. Du trenger:
Wrench
24 oz. cup
Ny servopumpe
Vis flere instruksjoner
en

Åpne Toyota Tacoma hette og finn servopumpe på førersiden i motorrommet.

2

Løsne mutrene som kobler inn og ut linjer til servopumpe med skiftenøkkelen. Plasser 24 oz. kopp under pumpen. Trekk linjene ut av pumpen og la pumpen renne ned i koppen.
3

Løsne mutteren som fester beltet i hjulet. Fjern beltet fra pumpen. Med en skiftenøkkel, fjerne mutrene som fester pumpen til Tacoma motor vegg.
4

Trekk servopumpe ut av motorrommet. Sett den nye pumpen på plass og erstatte de fester mutterne som holder pumpen på plass på motoren veggen. Koble beltet i hjulet. Stram mutteren på hjulet. Koble inn og ut linjer til de tilsvarende hullene på pumpen.
5

Fyll den nye pumpen med godkjent væske og beløp. Denne informasjonen er funnet i Tacoma i bruksanvisningen. Drei rattet til venstre og høyre for å få væsken renner gjennom linjene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140719.html

Previous:
Next:

Trucks