Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Fest slepetauet til en Rendezvous

Hvis Buick Rendezvous ender opp med å bryte ned på siden av veien, kan du enten ringe en bergingsbil eller finne en venn med en lastebil som har et slepetau . Ved hjelp av slepetauet er definitivt billigere , men det kan være litt vanskelig å koble de to kjøretøyene riktig, ellers kan du risikere å skade et av kjøretøyene eller få inn en ulykke . Feste slepetauet bør ta ca 10 minutter å gjøre ordentlig . Du trenger
lommelykt
Tow tau med kroker
Vis flere instruksjoner
en

Space ut de to kjøretøyene slik at kjøretøyet gjør tauing er ca 5 meter foran Buick . Shine lommelykten for å finne en solid plass på baksiden av trekkvognvekt å montere stroppen. Dette kan være rundt metall støtfanger eller rundt en slepekrok , så lenge det går langs bredden av lastebilen .
2

Pakk slepekrok rundt solid plass på lastebil frakter tauet fra under den faste flekk , opp og over . Fest kroken til tauet slik at tau cinches seg stramt med hvert trekk, å holde ting sikkert.
3

Shine lommelykten under fronten av Buick å finne den fremre tverrbjelke . Pakk den andre enden av slepet stroppen rundt baksiden av travers , deretter klippet kroken på enden av tauet til tau selv.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140792.html

Previous:
Next:

Trucks