Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Typer av Garbage Trucks

Flere typer søppelbiler har blitt utviklet basert på de kommersielle og kommunale behov eier /operatør. Med bruk av obligatorisk gjenvinning i de fleste samfunn, har søppelrydding blir mer komplekse. Sammen med hvordan søppel samles opp og byenes street grid oppsett, søppelbiler er designet for å utføre bestemte funksjoner. Typer inkludert front, side og bak lastere, kjempe og gjenvinning tucks, dumpere og roll-offs. Frontlastere

Frontlastere har automatiske gafler foran førerhuset for å løfte og tomme store kommersielle søppelfyllinger ved hjelp av et sett av spaker. Når søppel tømmes i boksen, er søppel komprimeres. Autocar, for eksempel, produserer en 66 000-kilos foran og bak kapasitet lastebil drevet av en 350-hestekrefter Cummins dieselmotor.
Bak Lesse-/lasteutstyr

bak lastere utføre en annen funksjon enn de frontlaster versjoner ved å samle søppel på baksiden med personell kaste søppel poser og tømme innholdet i binger i en stor container. Så snart beholderen er fylt, er innholdet komprimeres. Dimensjonene på baklaster er lik de av frontlasteren, slik som 350-hestekrefter Cummins dieselmotor utstyrt i Autocar.
Side Lastere
< p> Side lastere kan automatiseres eller manuelt ved å samle søppel på siden av lastebilen. Typisk blir de lastebiler som drives av en eneste person som kan styre side lasteren fra førerhuset. En annen person er ansatt på manuelle versjonene. International Harvester og Peterbilt er blant flere lastebil beslutningstakere som produserer 260 hestekrefter diesel-drevne side lastere.
Roll-Off

Roll-off søppelbiler brukes vanligvis ved bygging og riving nettsteder for innsamling av store mengder avfall. En søppelcontainer boksen er plassert på en spesiell roller chassis eller campingvognen der sekstenmeteren rullet av lastebilen, dro på stedet og trillet tilbake på lastebilen da fylt for levering til deponi. Mack lastebiler, utstyrt med 405 hestekrefter dieselmotorer, er populære roll-off lastebiler.
Resirkulering

Resirkulering lastebiler er spesialiserte lastebiler som ofte er automatiserte sidelastere som vedlikeholdes av en enkelt arbeidstaker som samler bare resirkulert materiale fra operasjonelle kontroller fra dererhytten. International Harvester og Peterbilt produsere en linje av resirkulering lastebiler utstyrt med Cummins diesel.
Klo Truck

gripe lastebil samler store materielle eller ødelagt biler for riving. Gripekloen lasteren er montert på rammen med en klo-lignende enhet for å ta tak i avfallet og sette det i en bakre boks montert på bunnrammen, en stasjonær boks eller en boks montert på et annet kjøretøy. Disse lastebilene er vanligvis brukt til deponi eller kommersielle virksomheter. Fords F-800 serie lastebiler, samt Freightliner og Mercedes, kan utstyrt med en klo loader og drevet av Cummins diesel.
Transportvogn

Peterbilts, Freightliners, International Harvester og Macks er vanlige cab /chassis kombinasjoner for dumperne, som består av en enkel rektangel boks plassert på bakre chassis og drives av hydrauliske heiser som dumper avfall på baksiden gjennom en hengslet bak klaff eller dør.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140583.html

Previous:
Next:

Trucks