Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik Seal en lastebil seng

Lastebil senger er ofte gjenstand for tung bruk. Når ny, liners har en svart, blank utseende. Over tid kan vaske store gjenstander eller gjenstander med skarpe kanter føre til at liner for å bli ripete og kjedelig. En lastebil seng sealer vil forbedre utseendet på din lastebil seng. Mer enn å gi en estetisk fordel, kan selfangere også beskytte din lastebil seng mot UV-stråler, riper og slitasje. Det er alltid best å følge den nøyaktige produsentens anvisninger, men om du bruker en vannbasert fugemasse eller en løsemiddelbasert lakk, kan du bruke de generelle instruksjonene nedenfor. Du trenger
Broom
Hose
Sponge
Bilvask vaskemiddel
Sandpapir
malerens tape
Truck bed sealer
Rør stick
Hansker
Roller panner
Roller
Brush
Vis flere instruksjoner
en

Fjern eventuelle gjenstander og løs rusk fra lasteplanet. Feie ut, hvis det er nødvendig. Fjern eventuelle områder av rust ved hjelp av sandpapir.
2

Vask truck bed liner med en bilvask vaskemiddel, vann og en svamp. Skyll grundig med en slange og la tørke.
3

Tape av områder du trenger å maskere rundt truck bed liner med malerens tape.
4

Put på hansker. Rør fugemasse med en maling røre pinne. Hell sealer inn en maling pan og frakk en valse i fangstskuta. Merk at en del løsemiddelbaserte forseglinger må bli blandet med en katalysator. Spesielle valser anvendes. Det vil bemerkes på pakken eller kit retninger. Hvis arbeider innendørs, sørg for at du har tilstrekkelig ventilasjon.
5

Sjekk temperaturen på lastebil seng med hånden. Hvis det føles varmt å ta på, bør du ikke bruke fugemasse. Parkere bilen i et skyggefullt område og la den komme til temperaturen utendørs. Ved arbeid i kaldt vær, sjekk produsentens anvisninger for minimum temperaturer.
6

Coat veggene i lasteplanet ved hjelp av en dabbing bevegelse med en børste.
7

Roll fangstskuta på truck bed liner med en fast, stabilt trykk og en frem og tilbake bevegelse, først rullende vinkelrett til ribbeina på lasteplanet da parallelt. Påfør mer sealer til valsen før den blir tørr. På den siste kast av hver del, ruller bare i én retning for et jevnt utseende.
8

Bruk en pensel eller svamp til å bruke sealer inn sprekker at valsen ikke kan nå. På flater der fangstskuta kan kjøre, sjekk for drypp, da disse vil stivne. Fjern noen drypp med en ren klut og på nytt en lysere strøk med lakk.
9

Sjekk produsentens instruksjoner på akkurat din truck bed sealer, som enkelte produkter krever et nytt strøk påføres etter den første søknaden .
10

Hold lastebil seng fra kontakt med fuktighet i 24 timer som det tørker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140829.html

Previous:
Next:

Trucks