Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik Lavere en Mini Truck

The mini lastebil er et populært redskap for å endre for mange forskjellige grunner. For ett, de er billige å kjøpe. De er også lett å finne deler til dem. Men den beste grunnen er at de er enkle å jobbe med. Senke en mini lastebil når det gjøres riktig, kan gjøres på en dag. I dette tilfelle er kjøretøyet en 1994 Toyota, men prosessen er lik for andre mini lastebiler samt. Du trenger
Målebånd
Penn og papir
Jack
Jack står
Tire jern
1/2-inch skralle og socket sett
Senke blokker med lengre u -bolter
Vis flere instruksjoner
Front Suspension
en

måle avstanden fra toppen av front fendere til bakken, og noter ned det tallet med blokk og blyant . Dette vil bli brukt som et referansepunkt senere, når bilen står på bakken.
2

Løft opp lastebilen med den oppjekkbare, og plassere den på bukker, alle sammen rammen, og under bakakselen. Du vil at kjøretøyet skal være sikker på stands før du krype under den.
3

Bruk dekk jern for å fjerne dekkene fra bilen, og legg dem til side. Sørg for at de er ute av veien for dette prosjektet.
4

Crawl under fronten av bilen, og finn torsjonsstag. De kjører lengden på lastebil, og er koblet til de nedre kontroll armer.
5

Løsne stabilisatorstaget justeringsbolter hjelp av 1/2-inch Ratchet og stikkontakter. Sørg for at du løsne begge sider like mye, fordi dette er hvordan fronten av lastebilen skal komme ned.
Bakhjulsoppheng
6

Flytt til baksiden av kjøretøyet og unbolt til u-boltene som fester bladfjærer til akselen.
7

Løft akselen ut av jack står med den oppjekkbare, og løft det opp slik at du har ca 3 -5 inches plass mellom aksel pad og blad våren.
8

Skyv senke blokken mellom bladet våren, og akselen. Det er en nål på bladet våren, og et hull på akselen pad. Bladfjæren blokken vil ha de samme festene, så sørg for at den er foret opp med både pinnen og hullet slik at alt er justert riktig.
9

Place de lengre u-bolter over akselen akkurat som aksjen u-boltene ble montert, og løst trekk ned mutterne på U-boltene.
10

Trekk til u-bolt nøtter ned når akselen er riktig justert og alt passer på plass med 1/2-inch skralle og stikkontakter.
bilder Endelige målinger
11

Løft opp bilen ut av jack står med den oppjekkbare og plassere den på bakken.

12

Mål avstanden mellom toppen av front fendere og bakken ved hjelp av målebånd. Referere dette nummeret mot nummeret du skrev ned tidligere.
13 p Hvis du trenger å heve fronten på bilen, og ta deretter bilen tilbake på jekk og bukker, stram opp torsjon sverdmuttere, en omdreining om gangen med den 1/2-inch skralle, deretter slippe bilen ned og revurderer. Gjenta denne prosessen til tallene er der du vil de skal være.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140626.html

Previous:
Next:

Trucks