Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan åpne en låst dør på en Chevy Silverado

Chevrolet Silverado var den nest høyeste solgte i full størrelse pickup lastebil i Amerika for første halvår 2009. Silverado er tilgjengelig med en rekke valgfrie funksjoner og er høyt ansett for sin pålitelighet og relative drivstofføkonomi. Alle nye Silverados kommer med fjernkontroll nøkkelfri adgang og ett års abonnement på OnStar, et navigasjonssystem og eksternt diagnosesystem som eies og drives av Chevrolet morselskap, General Motors. Disse funksjonene gir en driver med flere alternativer for å låse opp dørene i Silverado hans. Instruksjoner
en

Bruk tasten. Sett tenningsnøkkelen i låsen på førersiden og vri om nøkkelen mot klokken til du hører et dunk. Tilbake nøkkelen til sin opprinnelige posisjon og fjerne det fra låsen.
2

Bruk fjernkontrollen for nøkkelfri adgang. Låse opp dørene med fjernkontrollen på nøkkelen fob. Trykk på knappen med bildet av en åpen lås gang for å låse opp bare driver's-side dør og to ganger for å låse opp alle dørene.
3

Ring OnStar. OnStar kan låse opp bilen eksternt uavhengig av hvor du befinner deg. Du må ha et aktivt abonnement til OnStar og din personlige identifikasjonsnummer (PIN) for å låse opp Silverado denne måten. OnStar er gratis i ett år på alle nye GM biler, men du må betale en månedlig avgift etter abonnementet utløper hvis du ønsker å holde tjenesten aktivt.
4

Ring en låsesmed. En låsesmed kan låse opp Silverado hvis du ikke har nøkkelen.
5

knuse et vindu. Som en siste utvei kan du bryte en av lastebilens vinduer og låse opp døren fra innsiden. Dette vil trolig sette av din Silverados alarm. Hvis du finner nøkkelen inne i lastebilen, legg den i tenningen umiddelbart etter låse opp døren og vri starteren til "On" posisjon for å deaktivere alarmen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140620.html

Previous:
Next:

Trucks