Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Traktor Driving Tips

traktor-trailer sjåfører spille en viktig rolle i å transportere tiltrengte varer lokalt så vel som på tvers av delstatene. Men selve uhyrlige av disse riggene gjør dem vanskeligere å kontrollere og mer vanskelig å navigere, spesielt når personbil trafikken er til stede. Gjør hver tur er en trygg ved å følge visse driving tips for traktor-trailer sjåfører. Få hvilte

Fatigue synes å være en livsstil for lastebilsjåfører, spesielt i over veien (OTR) drivere. Lange dager, korte netter, ukjente omgivelser, ikke alltid den beste maten tilgjengelig - alt kan veie inn og gjøre deg sliten. Så mye som det er innenfor din evne, sørg for at du får tilstrekkelig hvile.
Turning Venstre

I mange stater du kan gjøre riktige svinger på et rødt signal etter en fullstendig stopp. I tillegg, i noen stater kan du foreta en venstresving på rødt, forutsatt at du er på en enveiskjørt gate snu på en annen enveiskjøring. Ved å utnytte disse mulighetene kan du spare tid, ankommer din destinasjon raskere.
Bo Høyre

Unngå fristelsen til å bruke venstre kjørefelt andre enn for bestått. Faktisk, i noen stater så vel som på noen interstate motorveier, er trailere ikke tillatt å bruke venstre kjørefelt i det hele tatt. Ved å flytte over, vil du gi raskere (og utålmodige) personbiler til å trekke bort fra deg. Det er en sikkerhetsrisiko når de er tailgating eller riding rett ved siden av deg.
Navigere Corners

Handle hjørner med forsiktighet ved å bremse ned og la traktoren for å trekke trailer og ikke den andre veien rundt. Dette er spesielt nyttig i vinterkjøring når jackknifing kan øke.
Veiforhold

glatt, isete eller på annen måte våte veier presentere en sikkerhetsrisiko for truckers så vel som til alle annet på veien. Stopp ganger ta lengre tid, blir manøvrering mer vanskelig og uoversiktlig. Hull i veien, veiarbeid og ujevn fortau kan også gjøre det vanskelig for traktor-trailer sjåfører for å kontrollere flere tonn gods. Tregere når det er mindre enn ideelle forhold er til stede.
Situasjonsforståelse

Kjøring i lange perioder uten søvn kan bringe på kjedsomhet og lavere forsvar av alle førere. Men å miste bevisstheten om kjøringen din situasjon kan være skadelig, kanskje dødelig. La det alltid være god plass mellom deg og bilen foran deg, være klar over biler du kan ikke se i de bakre speil og holde kontakten med andre drivere på radioen din.
Konklusjon

aldri glemme at mens andre sjåfører ikke kan vise høflighet, må du. Med mer enn 80.000 pounds av lastebil og gods under din kontroll, kan du gjøre din del for å sikre at din lastebil, dine varer og din person ankommer din destinasjon trygt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140606.html

Previous:
Next:

Trucks