Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Dodge Dakota Factory Informasjon

Fabrikken utstyrt Dodge Dakota er en mid-size pickup lastebil produsert av Dodge Division of Chrysler LLC. Trucken er tilbudt i to grunnleggende stiler: utvidet cab og firedørs crew cab med tre trimme nivåer. The Dakota var et populært alternativ til Ford Ranger og Chevrolet S-10 i 1990, men salget avtatt til en vedlikeholdslading på 2000-tallet. Bakgrunn

Dodge Dakota har vært produsert siden 1987 som en ren, no-nonsense arbeidshest. Det er i hovedsak en mindre versjon av sin storebror, Dodge Ram. Den fikk en ekstrem makeover i 1997 da det vedtok semi-truck utseendet på Ram med sin hevet hette og svulmende fendere. Dens popularitet hoppet og rivaliserte at av den kompakte Ford Ranger og Chevrolet S-10 lastebiler på grunn av sin maskuline styling og det faktum at den er litt større enn sine konkurrenter. Produksjon, men skal etter planen opphøre i 2011.
Styles

Factory Dodge Dakota for 2010 årsmodell tilbys som en to-og fire-wheel-drive utvidet cab og firedørs crew cab. Dakotas har standard ST-modellen og Big Horn /Lone stjerne oppgraderinger også. En Laramie trim nivå tilbys på to-wheel-drive crew cab bare. En spesiell Trax4 Off Road 4X4 Crew Cab er også tilgjengelig.

Priser og garanti

fabrikk priser i 2010 Dodge Dakota starter på ca $ 23 500 for basen to-wheel-drive utvidet cab modell. Crew drosjer starter på rundt $ 26000. Hver lastebil fra fabrikken er beskyttet av en grunnleggende 36000 mil eller 36 måneders garanti. Drivverket og rust en verneplan får en utvidet garanti på 100.000 miles eller 60 måneder.
Motor

Alle Dodge Dakota er fabrikken utstyrt med standard 210-hestekrefter 3,7 -liters V-6 motor som genererer 235 fot-pounds av dreiemoment. Dreiemoment er den kronglete kraft motoren genererer for tauing kraft og akselerasjon. En 302-hestekrefter 4,7-liters V-8 genererer 329 fot-pounds av dreiemoment er standard på Trax4 Off Road og som et alternativ på Laramie og Big Horn /Lone Star modeller. Enhver Dakota kan bestilles med en fire-trinns automatisk girkasse. Den Trax4 Off Road, Laramie og Big Horn /Lone Star kan utstyres med en valgfri fem-trinns automatgirkasse.
Egenskaper

2010 Dakota mottar fabrikken utstyrt seks- plate CD/DVD/MP3 mediesenter med audio jack og valgfri talekommando, bøtte seter og en 60/40 folding baksetet. Også inkludert som standard utstyr er 16-tommers stålfelger, reservehjul i full størrelse dekk, vinsj dekk transportør, manuelle speil og vinduer (strøm er et alternativ), trailer slep ledninger med fire punkt-forbindelse.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140432.html

Previous:
Next:

Trucks