Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan bytter ut den fremre bremseklosser på en Dodge 1500

The bremsekloss erstatning prosessen på de fleste alle Dodge 1500 kjøretøy krever de samme trinnene. Bremseklossene lysbilde mot bremse rotoren til å stoppe bilen. Når bremsepedalen brukes, fører bremsevæske bremsekalippernes sylinder å skyve bremseklossene mot bremse rotoren. Når bøylen sylinderen har fullt komprimert bremseklossene til bremse rotoren, vil lastebilen stopper. Bremseklossene må skiftes før de blir helt utslitt. Overdrevet slitte bremseklosser kan skade bremse rotoren. Du trenger
hjulmutternøkkel
Breaker bar
Floor jack
Jack står
lirke bar
Drive skralle, 1/2 tommers
Drive stikkontakter, standard 1/2 tommers
strikken
C-klemmen
nye bremseklosser
Vis flere instruksjoner
en

Park Dodge 1500 lastebil og presse i nødbremsen i slik at lastebilen ruller ikke. Parker Dodge på et plant underlag eller flat mark.
2

Løsne mutrene fra ørene på begge forhjulene med en lug skiftenøkkel eller en breaker bar og en stikkontakt. Slå til mutrene mot klokken for å løsne.
3

Skyv gulvet jack under fronten av Dodge og posisjon jekken under midten av forakselen. Sakte jekke opp foran lastebilen. Plasser en av de bukker under forakselen nær førersiden dekk. Plasser den andre jack stå under forakselen nær passasjersiden dekk. Senk lastebil på jack stands. Forlate jack på plass under forakselen.
4

Fjern alle slepe nøtter fra ørene på begge forhjulene med hjulmutternøkkel eller breaker bar og en stikkontakt. Trekk begge hjulene av og plassere hjulene nær fronten av lastebilen.
5

Begynn skifter ut bremseklossene på førersiden av bilen ved å finne bremsekalippernes som er koblet til toppen av bremse rotoren. Bremsekalippernes er den komponenten som komprimerer bremseklossene til bremse rotoren. Innsett enden av brekkjern inn i den lille åpning på toppen av bremsekalippernes. Lirk bremsekalippernes frem og tilbake for å løsne opp bøylen.
6

Se på baksiden av bremsekalippernes og finn de to lysbilde pin boltene på toppen og bunnen av bremsekalippernes. Fjern disse to lysbilde pin bolter ved å skru boltene mot klokken med 1/2-inch skralle og en vanlig standard 1/2-inch stasjonen socket.
7

Trekk bremsekalippernes ut av brems rotoren. Pakk strikk ledningen rundt foran sjokk og bremsekalippernes. La bremsekalippernes henge fra strikk ledningen stedet for bremsen linjen.
8

Trekk de gamle bremseklossene ut av bøylen. Plasser c-klemmen inn på innsiden av bremsekalippernes. Skru langsomt c-klemme slik at det vil presse bøylen sylinderen i bøylen boliger. Når det bøylen sylinderen er innsiden av bøylen boliger, fjerne c-klemmen fra bremsekalippernes.
9

Sett nye bremseklosser inn bremsekalippernes. Sørge for at de nye bremseklossene er korrekt satt inn bremsekalippernes. Deretter pakke strikk ledningen fra bremsekalippernes og foran sjokk.
10

Plasser bremsekalippernes over toppen av bremsen rotoren og matche lysbilde pin bolt hullene opp med monteringsboss braketthullene . Skru de to lysbilde pin boltene inn i hullene og stram med 1/2-inch skralle og socket.
11

Sett førersiden hjulet på igjen og skru mutrene med kabelsko med fingrene. Gå deretter til passasjersiden av lastebilen og følge de samme instruksjonene for hvordan du bytter bremseklosser på passasjersiden.
12

Jack the Dodge lastebil opp og fjern bukker fra under forakselen. Senk bilen til bakken.
13

Finish stramme mutrene ned svært stramt med hjulmutternøkkel eller breaker bar og en stikkontakt.
14

Sveiv Dodge lastebil opp og presse bremsepedalen opp og ned fem eller seks ganger for å fjerne luft fra bremsesystemet og å plassere nye bremseklosser til riktig avstand fra bremseskiver. Slå lastebilen av.
15

Åpne panseret og sjekke bremsevæske nivå ved å se på bremsevæskebeholderen. Hvis nivået er under full-merket som er trykt på siden av plasten reservoaret, da blir du nødt til å legge bremsevæske til reservoaret før full. Lukk panseret. Denne jobben er fullført.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140380.html

Previous:
Next:

Trucks