Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan bli en Eier Operatør Truck Driver

En eier operatør trucker er en lastebilsjåfør som eier sin egen lastebil og bruker den til å frakte last som en uavhengig kontraktør. Eieren betjene, ofte kalt en "eier op" eller "OO," arbeid for en rekke lastebil linjer og selskaper. Hennes "rigg", som er deres traktor-tilhenger, er kjørt til et område hvor lasten er festet og deretter drevet over hele landet. Jobben har belønninger som inkluderer høy lønn (så mye som $ 65 000 i året eller mer i noen tilfeller) og en følelse av frihet, men utfordringene er å administrere din egen timeplan og finne masse å hale. Du trenger
CDL sertifikatpåtegning
Truck
Erfaring
Vis flere instruksjoner
en

Få en CDL sertifikatpåtegning. Dette er en anbefaling som legges til ditt eksisterende førerkort. Det må innhentes i det landet der du bor og hvor din nåværende lisens er holdt. For å få tilslutning, må du ta og bestå en kunnskap eksamen og en ferdighetstest. Begge er administrert av statens Department of Motor Vehicles.
2

Få erfaring i å drive en lastebil for en rekke selskaper. De fleste eier operatører har over-the-road erfaring før de noen gang tenker du drar ut på egenhånd. Det er viktig å lære virksomheten ved å være en del av det, med hands-on erfaring.
3

Lease en lastebil. Søke om et lån for en traktor-tilhenger gjennom en bank eller en leieavtale kjøpe programmet. Banklån krever en betydelig forskuddsbetaling, fordi traktor-tilhengere kan koste oppover på $ 50.000. Utbetalingene på leieavtalen vil være en del av dine utgifter i bransjen, så ta dette med i beregningene dine når du tenker om å bli en eier operatør er for deg.
4

Secure belastninger gjennom et lastebil firma. Som en uavhengig entreprenør, har du frihet til å velge hvem du vil jobbe for og når. Vurdere fleksibiliteten i selskapet og dets omdømme. Arbeide for en beryktet selskap kan skade bedriften, inntjeningsevne og omdømme, fordi tapte belastninger og dårlig kommunikasjon koste deg som operatør.
5

Forskning de ledige stillingene i ditt område og finne ut hvilke tillatelser er som kreves for å bære dem. For eksempel kan det være jevn belastning for de med dobbel trailer erfaring og tillatelser. Eller kan det være masse for de med et farlig avfall påtegning. Hvis ja, ta de nødvendige testene for å få disse tillatelser og legge dem til din påloggingsinformasjon og fortsette.
6

Fortsett å bygge nettverk med andre lastebilsjåfører og bedriftseiere å finne og sikre last for din bedrift. Jo mer du nettverk, jo flere laster du vil være i stand til å hale.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140778.html

Previous:
Next:

Trucks