Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik Lavere en Mazda B2000

Senket lastebiler er populære, og mini-lastebil markedet er ikke immun mot den innflytelse. Senke den populære Mazda B2000 og B2200 pickups er lett å gjøre. I dette eksemplet skal vi senke lastebil 2 inches i front og 4 inches bak. Du trenger
Målebånd
1/2-inch skralle og socket sett
Jack
Jack står
Penn og papir
4-tommers senke blokk og U-bolter

Vis flere instruksjoner
Front Suspension
en

måle avstanden mellom toppen av fender godt og bakken med et målebånd og ta målingen.

2

Jekk opp fronten på bilen og fest den på bukker. Pass alltid på at lastebilen er sikker på stands før du krype under den.
3

Finn de torsion bar justeringsmutrene. De torsjonsstag løpe fra den nedre kontrollarmen på forsiden suspensjon og gå mot den bakre del av kjøretøyet. De er holdt på plass av en enkelt bolt på hver torsion bar.
4

Løsne stabilisatorstaget justering bolt om tre hele omdreininger med den 1/2-inch Ratchet og stikkontakter. Den torsjonsstav fungerer som en fjær, og ved å løsne spenning, du senke fronten av kjøretøyet. Gjør dette på begge sider.
5

Senk bilen av bukker og ta en annen måling. Hvis du ikke er lav nok, gjenta prosessen til du kommer dit. Hvis du er for lav, sette bilen på bukker igjen og stramme torsjon bar mutteren en omdreining om gangen til du er i riktig høyde.
Rear Suspension

6

Jekk opp bak på bilen og sted bukker under akselen og rammen. Sørg for at bilen er sikker før krabbe under den.
7

Løsne mutrene som holder U-bolter til akselen med 1/2-inch skralle og socket sett. Gjør dette på begge sider av akselen.
8

Jack akselen av bukker og plasser fire-tommers blokk mellom bladfjærer og rammen. Blokken har en pin på toppen som vil finne akselen til blokken, og et hull i bunnen som lokaliserer blokken til bladfjærer. Sørg for at de er justert før du fortsetter videre.
9

Plasser de lengre U-bolter over akselen og stram dem med den medfølgende hardware.
10

Løft bilen av jack står og senke bilen til bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140570.html

Previous:
Next:

Trucks