Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Coil Spacer Installer Instruksjoner for 2000 Silverado to Wheel Drive

De to-wheel drive modellen av Chevrolet Silverado sitter ca 2 inches lavere i front. Suspensjon produsenter tilbyr en 2-tommers avstandsstykke som kan installeres i front av kjøretøyet. Dette spacer lift kalles en utjevning kit fordi den flater fronten av kjøretøyet med den bakre. Dette er en lift kit som kan installeres ved hjelp av enkle verktøy i oppkjørselen din. Du trenger
Hydraulisk gulv jack
Lug mutter skiftenøkkel
Socket satt
Wrench satt
Jack står
Vis flere instruksjoner
1

Parker bilen på et flatt underlag og vent til motoren er avkjølt.
2

Plasser en hydraulisk jekk under den fremre aksel på din Silverado. Løft bilen ved hjelp av en hydraulisk jekk akkurat nok til å fjerne dekkene.
3

Løsne og fjerne lug nuts på dekket ved hjelp av en lug mutter skiftenøkkel. Fjern dekket ved å trekke den av navet manuelt. Sett dekket til side.
4

Plasser en jack stå under akselen og fjern hydraulisk jekk. Gjenta denne prosessen for motsatt side av kjøretøyet.
5

Løsne mutrene som kobler hver ytre tie rod til styringsgruppen knoke med en skralle og socket på hver side av kjøretøyet. Fjern begge pressbolt og sett dem til side.
6

Fjern mutteren som fester øvre kontroll arm til knoke med en skralle og socket. Fjern bolten og sett det til side. Gjenta dette trinnet på motsatt side av kjøretøyet.
7

Fjern boltene som kobler staget til rammen. Det er tre bolter som må fjernes med en skralle og socket. Fjern strut fra bilen og sett det til side. Gjenta på motsatt side av kjøretøyet.
8

Installer flensmutrene på lager spankulere bolter. Disse er montert slik at den tomme spole 2-mellomsjiktet kan festes til lager sylinderen. Skyv spolen spacer på de flensmutrene og skru dem ned ved hjelp av en skralle og socket. Gjenta dette trinnet for det andre strut.
9

Installer spankulere med spolen spacer festet tilbake på bilen og fest med tre nøtter fjernet tidligere.
10

Repeat trinn 5 til 7 i motsatt rekkefølge.
11

Sett dekkene og skru til mutrene ved hjelp av dekk fastnøkkel. Senk bilen til bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140368.html

Previous:
Next:

Trucks