Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Problemer med Dodge Ram 1500

The Dodge Ram 1500 er en sterk og kraftig maskin bygget for å håndtere store belastninger og tøffe terreng. Men selv de største og beste noen ganger faller, og Ram lastebil er ikke annerledes. The Ram har sine problemer gjennom årene, ringer for en rekke tilbakekallinger for å rette alt fra problemer med overføringen til speil og setebelte glitches. Sikkerhetsbelter

The 2006 Dodge Ram ble tilbakekalt av den føderale regjeringen for et problem med bilbelte. Ulike Ram lastebiler ikke oppfyller standarden på setebelte regelverk som forårsaket passasjersetet foran belte notat å kunne ulike barneseter. Dette problemet har økt potensialet for skader på barn i disse setene i tilfelle en krasj. Forhandlere fikset dette problemet ved å erstatte den fremre passasjersetet belte. Eiere bør ringe Dodge partner selskapet, Daimler Chrysler på 1-800-853-1403 for å se om de fortsatt kvalifisere for reparasjon.
Transmission

2004 Dodge Ram 1500 opplevd et problem i bilens transmission.The lastebilens overføre saken til sendingen hadde festene som ble muligens ikke strammet skikkelig. Overføringsadapter eller overføre saken kan føre til at huset til å sprekke og lekke girolje. Fortsetter å betjene truck kan skade drivstoffsystemet og deretter en drivstofflekkasje. En drivstofflekkasje nær en tennkilde kan forårsake brann. I tillegg kan miste overføring væske føre til overføring til å låse opp mens sjåføren er på veien. Løsningen på dette problemet er å stram festene. Ring Chrysler på 800-992-1997 for mer informasjon.
Bakspeilet

2002 Dodge Ram 1500 hadde en tilbakekalling på de utvendige speil boenheter som er på både fører og passasjer side sider av lastebilen. Noen Ram lastebiler hadde sine speil løsnet fordi systemet ville mislykkes fordi sperren, eller fange, av systemet ikke fungerer. Dette kan føre til mangel på visjon til en førerens bakfra og kan forårsake en ulykke når du flytter baner eller snu. Forhandlere bruke et speil detent kit for å fikse problemet. Ring 800-853-1403 for mer informasjon om din brukte Dodge Ram har dette problemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140392.html

Previous:
Next:

Trucks