Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan kjøre en Pickup i Snow

Kjøring i dårlig vær er utfordrende for mange sjåfører uavhengig av kjøretøyet. Kjøring i snøen presenterer noen svært unike og vanskelige forhold som ofte er forsterket når en pickup lastebil blir drevet. Som de fleste av bilens vekt er plassert fremover med motoren, og lastebiler er vanligvis bakhjulstrekk, det er potensial for fisk tailing og tap av kontroll når du kjører i snørike forhold. Men det er skritt som er felles for mange biler som kan tas for å bidra til å redusere sannsynligheten for tap av trekkraft. Du trenger
Pickup
Vekt som slagg blokker, tre eller annet materiale
Kjeder
Vis flere instruksjoner
en

Installer kjettinger . Installer kjedene enten før snøen eller på et tørt underlag. Dette vil sterkt redusere problemer involvert i å installere kjedene. Referer til produsentens anvisninger for mer detaljert informasjon om kjeden installasjon.
2

plassere tunge gjenstander som slagg blokker, brann tre, murstein, og steiner i sengen av lastebilen. Målet er å plassere vekten på lasteplanet over bakakselen og dermed øke den nedadgående vekt på bakhjulene skape mer overflate trekkraft på veien. Posisjon vektet materiale slik at den ikke vil skifte, da dette kan fordele vekten over hele sengen i stedet for over akselen.
3

Plasser lastebil i et lavere gir for å minimere bremsing. Bremsing på snødekte veier fører ofte til skrens og tap av kontroll. Lavere gir innstillingene vil bremse motoren uten å bruke bremsene på kjøretøyet. Engasjere firehjulstrekk system av lastebilen så fall utstyrt. Husk at selv med firehjulstrekk, kan den bakre enden av lastebilen være lys og fortsatt være utsatt for skrens og tap av kontroll.
4

Kjør sakte og opprettholder flere bil lengder avstand mellom lastebil og modeller i front. Det vil ta mye større avstand å stoppe i snøen så la for god plass. Som skyve er en klar mulighet, kan den økte avstanden mellom kjøretøyene også forhindre en kollisjon bør tap av kontroll være stor.
5

Stay alert ved å skanne veien fremover for mulige problemer som spesielt tunge patcher av is, bremse trafikken, sammenslåing trafikk eller andre potensielle farer. Se veien og forsøke å holde bilen i etablerte ruter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140694.html

Previous:
Next:

Trucks