Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Slå av Anti-Theft System i en Ford Expedition

Den passive anti-tyveri-system, eller PATS, for din Ford Expedition er installert på alle kjøretøy på fabrikken. Systemet er designet for å hindre at motoren starter hvis den riktige nøkkelen ikke brukes. Når anti-tyveri-system i en Ford Expedition er aktivert vil du ikke være i stand til å starte motoren før systemet har blitt slått av. Du kan slå av anti-tyveri-system i en Ford Expedition ved å starte bilen med den eksisterende fabrikken tasten. Du trenger
Key
Vis flere instruksjoner
en

Åpne førersiden døren og se om det er et rødt lys blinker på dashbordet over rattet. Et blinkende rødt lys indikerer at den passive anti-tyveri system er aktivert.
2

Kontroller at du har riktig nøkkel for bilen. Den opprinnelige utstyret tasten for å starte motoren. Undersøke nøkkelen og se om enden er dekket med støpt gummi. Hvis du har en kopi av en nøkkel eller en nøkkel som er skadet bilen ikke vil starte.
3

Få i bilen og sette inn den opprinnelige eller fabrikk nøkkelen i tenningen og vri den for å starte kjøretøyet. Hvis bilen starter anti-tyveri-system er slått av.
4

Ta av noen metalliske eller elektroniske enheter fra din nøkkelring. Noen metallgjenstander eller elektroniske enheter kan forstyrre anti-tyveri-system og føre til at bilen ikke starter. Sett nøkkelen i tenningen og vri den for å se om bilen vil nå starte.
5

Ta av noen ekstra bilnøklene hvis mer enn én er på nøkkelringen. Mer enn en av samme type nøkkel, vil interferere med og hindre at bilen starter. Sett nøkkelen i tenningen og vri den for å se om bilen vil nå starte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140359.html

Previous:
Next:

Trucks