Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Bruk av regummierte dekk i Fleet Kjøretøy

Bruk av regummierte dekk er en intregal del av dekk management for mange bilparken, spesielt de med store lastebiler. Det er mange misforståelser om kvaliteten på regummierte dekk, men for mange flåter til regummiering av dekk er et verktøy for å redusere kostnader og miljøpåvirkning av flåten dekk. Fleet Dekk

En lastebil flåte bruker en enorm mengde dekk. En over-the-road lastebil og trailer kan ha 18 dekk som må skiftes et par ganger i året. For noen lastebiler, er frekvensen mer. For eksempel, den stadige stoppe-og-gå og slå vil føre søppel lastebil dekk å slite ut i så lite som seks uker. Ulike dekk for styring, kjøring, off-road og trailere legge til komplikasjoner og kostnaden for en flåtens dekk drift. Når slitebanen slites ned dekket kroppen kan ha ny trå festet i regummiering prosessen.
Regummiering

retread et dekk, dekket kroppen eller casing er først inspisert for defekter. Og de gjenværende gamle slitebanen slipes bort, og etterlater en jevn overflate å feste den nye slitebanen. Uherdet gummi slitebanen er tyggegummi bundet til foringsrøret dekket er plassert i et herdekammer. Regummierte dekk er vulkanisert under høyt trykk og varme, permanent liming det nye mønsteret til huset.
Hensyn

Fleet dekk ledelse kan sees på som bevegelige dekk fra forsiden av lastebiler til baksiden som foringsrør alder og er regummierte. Styrbare hjul må erstattes av nye dekk når de bærer. Lastebiler som er brukt off-highway som dumpere og korn lastebiler bruker ofte retreads på akslene i kombinasjon med nye drivhjulsdekk. Over-the-road lastebiler vanligvis erstatte dekk med nytt på drivaksel og bruke retreads på tilhengere.
Fordeler

A regummierte dekk koster om lag en tredjedel mindre enn en sammenlignbar nytt dekk. Hvis en casing er byttet eller resirkuleres kostnaden er mindre enn halvparten av et nytt dekk. Dekk er den tredje høyeste kostnaden for en lastebil flåte etter lønn og drivstoff. Et veldrevet dekk program inkludert bruk av regummierte vil spare en lastebiltransport selskapet en betydelig sum penger.

Tire regummiering er miljøvennlig. Regummiering en casing bruker betydelig mindre energi og oljeprodukter enn å produsere et nytt dekk. En regummierte casing blir resirkulert i stedet for å havne i et deponi.
Misforståelser

De store biter av lastebil dekk slitebanen som du ser på motorveien er ikke nødvendigvis fra regummierte dekkene. Mistet lastebil dekk slitebanen kommer fra nye og regummierte dekk som ikke er riktig vedlikeholdt og kjøre underinflated.

Sikkerheten til regummiering er demonstrert av flybransjen. Aircraft dekk er ofte regummiert 6-12 ganger. Ved test av retread dekk på Boeing 737 flyene viste en gjennomsnitt på over 270 trygge take-off og landinger på en retread.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140546.html

Previous:
Next:

Trucks