Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Ford lastebil Radiator Blokkering Symptomer

Radiatorer er en komponent i en forseglet Kjølesystemet på en Ford lastebil. Det er flere tegn som kan peke til en radiator blokkering som overoppheting og damp. Heat sensor lysene og målere vil varsle deg hvis motoren er overopphetet. Unormale lyder av pinge og banket kan oppstå mens du kjører. En visuell inspeksjon kan varsle deg om en radiator blokkering ved å observere væsken farge og opplaget mønster. Sjekk Engine Lett

En blokkert radiator i en Ford lastebil vil ikke effektivt kjøle ned motoren. Check engine lyset kan tennes på dashbordet for å varsle deg om høyere enn normal temperatur. Du kan også legge merke til at motoren temperaturmåleren viser en høyere-enn-normal temperatur.
Steam

En blokkert radiator kan slippe ut damp ut av radiatorlokket hvis stiger temperaturen nok slik at kjølevæsken i radiatoren koker. Du vil normalt merke lukten av varm kjølevæske før dampen bygger seg opp som et tegn på en radiator blokkering.

Lekkasjer

blokkeringer i en radiator kan forårsake kjølevæsken å lekke ut av det forseglede system. Presset fra dårlig sirkulasjon kan bygge opp og løsne slanger og andre motorkomponenter som inngår i kjølesystemet på din Ford lastebil. Du kan observere lekkasjer i enkelte områder, for eksempel både øvre og nedre radiator slanger. Vannpumpen ligger bak viften og kan lekke fra radiatoren blokkering. Boligene rundt termostaten, frostplugger, blokk, toppakning og topplokk kan lekke fra høyt trykk i kjølesystemet.
Noises

Når en radiator er blokkert , kan det skape overdreven lyder som banket eller pinge som kan eller ikke kan være i kombinasjon med tap av strøm når din Ford lastebil er under stress. Disse lydene kan være merkbar når trekke tung last eller når du kjører over en skråning på en kupert vei.
Radiator Observation
p Hvis du tar lokket av radiatoren og deretter starte Ford lastebil, skal du se at kjølevæsken sirkulerer inne. Så snart kjøretøyet varmes opp og termostaten åpner, bør væsken være inn radiatoren på den ene side av radiatoren, og går ut på den andre, slik at den går i en sløyfe i de indre platene. En blokkering vil ikke la vannet sirkulere skikkelig. Hvis du observerer døde insekter eller rusk rundt radiator cap, kan det ikke være tette kjølesystemet skikkelig og rusk kan ha kommet inn i radiatoren forårsaker en blokkering. Riktig blanding av radiator væsker er 50 prosent vann og 50 prosent kjølevæske, og du bør være i stand til å se kjølevæske farge i radiator. Hvis væsken kommer rust farget, så det kan løsne rust i radiatoren og føre til blokkering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140748.html

Previous:
Next:

Trucks