Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Problemer med Series 60 Detroit Diesel Engine

Nesten per definisjon, har truckers alltid vært praktisk talt besatt med motor pålitelighet drivstoff kjørelengde. For å møte etterspørselen etter en ny type motor som ville hjelpe innlede turbo-dieselmotorer inn i dette årtusenet, Detroit Diesel (et datterselskap av Chrysler AG) introduserte Series 60 som sin bransje trumf bil. Selv om de millioner av 60-tallet produsert siden 1987 har generelt levert på Chrysler løfte, mange begynner å vise sin alder i noen ganske usømmelige måter. Kjølevæskelekkasje

Eldre Detroit motorer er utsatt for kjølevæske lekkasje i EGR (resirkulering av eksosen) system. Selv om problemet er ikke nødvendigvis alvorlig, kan det føre til hvit eksosrøret røyk, mild overoppheting og tap av kjølevæske over tid. Tap av kjølevæske vil etterhvert bli alvorlig nok til å forårsake alvorlig overoppheting og nedstenging, så fikse EGR lekkasjen skal betraktes som en prioritet.
Throttle Problemer

Series 60 var en av de første i bransjen til å bli tilbudt med en drive-by-wire system. Denne konfigurasjonen ikke utnytter noen mekanisk forbindelse mellom gasspedalen og motor, stoler i stedet på lastebilen datamaskin for å modulere luft levering av etterspørsel. Disse systemene er vanligvis pålitelig, men noen eiere med ettermarkedet motor bremser har funnet at motorbremsen krever ulik programmering. Glitches i dette systemet kan føre til fullstendig tap gasspådrag.
Starter Issues

fabrikken starter kabler på noen Detroit 60 motorer har vært kjent for å vær dårlig. Mens de fire måle-ledninger motoren kom med var tilstrekkelig fra fabrikken, kan tid redusere kabelens evne til å overføre strøm til startmotoren. Denne mangelen på strøm fører til en nei-start tilstand som etterligner en døende batteri, og kan bli gjenkjent av batterikablene som kjører mye varmere mens du starter bilen enn de burde.
Spun Lagrene

I et forsøk på å spare drivstoff, designet ingeniørene hos Detroit på 60 til tomgang ved svært lav hastighet. Men det tok Detroit ca 10 år å innse at motorens tomgangsturtall var ikke rask nok til å betjene oljepumpe. Som sådan, har mange eldre (pre-1997) motorene hadde lavere motor lagrene skiftes mer enn en gang på grunn av olje sult.
Bad Fuel Economy

Når det gjelder makt har en tendens til Series 60 å favorisere den høyere enden av RPM band. Selv om dette fungerer bra på papiret, har 60-tallet høyt turtall hestekrefter og lavt turtall drivstofføkonomi tuning gitt noen bly-footed drivere inntrykk av at disse motorene får dårlig drivstofføkonomi. Sannheten er helt motsatt: Detroit 60s får utmerket drivstoff kjørelengde, bare ikke når de er drevet på 4000 RPM

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140646.html

Previous:
Next:

Trucks