Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Heavy Equipment Definert

Tungt utstyr er en klasse av store drivstoff-run sjåfør-opererte maskiner som brukes til å utføre oppgaver som masseflytting, tunge løft, riving, graving, og lys utstyr eller materiell transport. Spesiell lisens og screening er nødvendig å operere tungt utstyr. Earth Moving

Tungt utstyr, som bulldosere, steamshovels og steamrollers, er brukt i konstruksjonen, landbruk og veibygging for å fjerne, glatt, klasse og innskudd skitt. ​​
Tunge løft

kraner, trucker og annet tungt utstyr for å flytte stålbjelker, kornsiloer, betongblokker og andre materialer som brukes i bygging av skip, broer, tårn og andre ekstremt tunge konstruksjoner.

riving

Betong sakser, wrecki baller og hydraulisk hammer er eksempler på tungt utstyr som brukes til å rive næringsbygg og boliger.
Transport

For å transportere de store, tunge ting som klippe ut tømmer, betong eller annen lys-eller tunge maskiner, bransjer som skogbruk og veibygging bruk tungt utstyr som log hjullastere og traktor-tilhengere.

Andre eksempler

Tungt utstyr blir kontinuerlig utviklet for å utføre oppgaver som tidligere kreves mange timer med manuell arbeidskraft. Noen vanlige eksempler er gravemaskiner, vel graveredskap, skurtreskere, traktorgravere, delimbers, snøploger og sement lastebiler.
Operatørkrav

En high school diplom er vanligvis tilstrekkelig for tungt utstyr operasjon. Siden dette utstyret er svært store og krever fokus og dyktighet, er en kommersiell førerkort, narkotika testing og sikkerhetsopplæring er nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140838.html

Previous:
Next:

Trucks