Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan søke på en lastebil DOT Antall

US Department of Transportation (DOT) tall er nødvendig for kommersielle kjøretøyer som transporterer personer eller gods. Ekstra sikkerhet tillatelser som behøves for farlige materialer. Dette nummeret brukes til å samle inn og overvåke sikkerheten for bestemte drivere. Hver DOT nummeret er unikt for kjøretøyet. Nye søkere er pålagt å delta i en 18-måneders sikkerhet program før det blir utstedt et permanent DOT nummer. Noen stater krever at alle kommersielle kjøretøyer til å ha en DOT nummer uavhengig av deres bruk. The Federal Motor Carrier Safety Administration har et nettsted med instruksjoner og nyttige tips om hvordan du kan søke om DOT nummer. Instruksjoner
Få en USDOT Antall
en

Fullfør registreringen guide spørreskjema ved fmcsa.dot.gov (se Ressurser for en link) for å avgjøre hvilke konkrete skjemaene du trenger for å være komplett. Spørreskjemaet ber om kommersielle kjøretøy type, farlig materiale, transport på tvers av delstatene, passasjer vs last og andre business-spesifikke spørsmål. Verktøyet viser skjemaer som du trenger for å fullføre som bestemmes av svarene på spørreskjemaet. Skriv ut den siste siden.
2

Fullfør MCS-150 skjema for å registrere seg for en USDOT nummer, og fylle ut noen ekstra skjemaene som kreves som bestemt i punkt 1. Gebyret er $ 300 per myndighet nødvendig. Eksempler på myndigheter som kan være nødvendig i tillegg til USDOT nummer er farlig materiale myndighet eller passasjer myndighet. Skjemaet kan fylles ut på nettet, eller utskrivbare skjemaer er tilgjengelige. Post utskrivbare skjemaer til: Federal Motor Carrier Safety Administration, Attention: USDOT Antall Application, 1200 New Jersey Ave. SE, Washington, DC 20590
3

Forvent et brev fra Federal Motor Carrier Safety Administration å bli sendt til deg bekrefter din USDOT midlertidig nummer og skisserte sikkerhet program som vil bli fulgt for første 18 måneder.
4

Forvent en statlig eller føderal revisor til å kontakte deg innen seks måneder, og sette opp en avtale for en revisjon. Når revisjonen er fullført og 18-måneders prøvetid har blitt fullført, vil en permanent USDOT nummer utstedes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140836.html

Previous:
Next:

Trucks